Šokirat će vas na što je potrošeno 70 tisuća dolara!

samo pucaj
,
samo pucaj
hr_HR

Pročitajte 5 zanimljivosti o ovom napetom akcijskom filmu!

Akcijski film „Samo pucaj“ redatelja Michaela Davisa 2007. godine nominiran je za nagradu Satellite u kategoriji najboljeg glumca (Clive Owen) i najboljeg filma.

Ovaj napeti akcijski film donosi priču o tajanstvenom gospodinu Smithu (koje utjelovljuje Clive Owen) koji je započeo dan sasvim normalno. Međutim, dok je na stanici čekao svoj autobus pored njega je protrčala trudnica koja je bježala od napasnika. Smith joj tada odluči pomoći te ubrzo postane asistent pri porodu njenog djeteta. Donna Quintano (Monica Belluci) je prostitutka te sada i majka malenog djeteta. Ubrzo Smith saznaje kako je njeno tek rođeno dijete na meti ubojica koje predvodi zli Hertz (Paul Giamatti).

Pročitajte 5 stvari koje niste znali o filmu „Samo pucaj“:

1. Redatelj Michael Davis imao je rukom nacrtane animacije na temelju kojih je bazirao ovaj film.

2. Davis je za ovaj film imao dva kriterija: da u filmu neće biti eksplozivnih naprava i da će jedine scene s oružjem biti fokusirane na pištolje.

3. Rock glazba u ovom filmu dodana je tek kasnije, ispostavilo se da će budžet filma biti manje nego li je zamišljeno na početku. Stoga se redatelj odlučio kupiti prava na pjesme bandova kao što su: AC/DC, Motley Crue, Nirvana...

4. Blizanci koji su utjelovili dijete prostitutke Donne „prošli su casting“ prije nego što su se rodili.

5. Najviše budžeta utrošeno je za „lažnu“ krv. Kako bi scene bile što strašnije i vjerodostojnije, redatelj je odlučio potrošiti čak 70. 000 dolara na „lažnu“ krv.

Akcijski film "Samo pucaj" ne propustite pogledati u nedjelju u večernjem terminu na Doma TV-u!Tagovi