Smrtonosni ulov, 7. rujna

smrtonosni ulov, 2 sezona - 2
,
hr_HR

Reality serija 'Smrtonosni ulov' gledatelje upoznaje s najopasnijim poslom na planeti: lovom na rakove na zaleđenom aljaškom Beringovu moru.

3. sezona, epizoda 6 - 7

 

Brodovi se žure izvući posljednje vrše kako bi stigli na vrijeme dopremiti rakove na obradu. „Farwest Leader“ ima jednu od najboljih sezona u povijesti, pa Raghnild Moncrief slavi jer je pobijedila strah od velikih kraljevskih rakova pozirajući s jednim na istovaru u Akutanu. Sig Hansen, znajući da će za jedan dan cijena rakova pasti, žuri se „Northwesternom“ u Akutan isprazniti spremnike te za svoju kvotu zarađuje više od milijun dolara. Još važnije, kako su završili na vrijeme, Matt Bradley stiže na avion za Seattle i na sudsko ročište.

Flota počinje sezonu lova na snježne rakovice. Član posade „Northwesterna“ Matt Bradley koji je stigao na vrijeme na ročište u Seattle i izbjegao dugu zatvorsku kaznu vraća se na „Northwestern“, a pravne su nevolje sada iza njega. „Northwestern“ ima novog člana posade, novaka Jakea Andersona iz norveške obitelji ribara koji na palubi najpoštovanijeg broda u floti želi dokazati da je pravi muškarac. Sig ga odbija pozdraviti, kao što je tradicija. „Wizard“ također ima novog člana, Nicka, koji će učiti od Crosbyja.

Nove epizode serije 'Smrtonosni ulov' ne propustite pogledati subotom na Doma TV-u!Tagovi