Smrtonosni ulov, 31. kolovoza

smrtonosni ulov, 2 sezona - 2
,
smrtonosni ulov, 2 sezona - 2
hr_HR

Reality serija 'Smrtonosni ulov' gledatelje upoznaje s najopasnijim poslom na planeti: lovom na rakove na zaleđenom aljaškom Beringovu moru.

3. sezona, epizoda 4 - 5

  „Northwestern“ nema sreće s drugim nizom od 150 vrša te odlučuje loviti bliže prvim vršama gdje su imali više sreće. Član posade „Northwesterna“ Matt Bradley napokon priznaje kapetanu Sigu Hansenu da bi trebao stići na sudsko ročište prije službenog kraja sezone zbog prijestupa zbog kojeg bi mogao dobiti osam mjeseci zatvora. Sig kori Matta jer je tako dugo čekao da mu priopći taj vrlo važan rok i podsjeća ga da se ne može predvidjeti kad će uloviti dovoljno i ispuniti kvotu.

„Northwestern“ iznimno dobro lovi te posada puni spremnike do vrha, iako neprestani lov s 300 vrša iscrpljuje posadu. Na putu do vrša kapetan Sig Hansen i posada raspravljaju trebaju li predahnuti, ali Sig odlučuje nastaviti na što Edgar kaže: „Ako je Sig ikad imao ljudskih vještina, davno su nestale. Jedino što nas pokreće je novac.“ Stiže zamjenski vijak za „Corneliju Marie“, ali popravak se odgađa jer se vijak okreće na krivu stranu.

 

Nove epizode serije 'Smrtonosni ulov' ne propustite pogledati subotom na Doma TV-u!Tagovi