Smrtonosni ulov, 23. - 27. listopada

img placeholder
,
hr_HR

Reality serija 'Smrtonosni ulov' gledatelje upoznaje s najopasnijim poslom na planeti: lovom na rakove na zaleđenom aljaškom Beringovu moru.

4. ep. - 23. listopad

Četvrti je tjedan sezone lova na kraljevske rakove. Sedam je duša umrlo, ali ribari ne posustaju u lovu na rakove. Naporni radni sati i okrutno maltretiranje testiraju novake, a neki počinju pucati.

5. ep. - 24. listopad

Vrše i dalje izlaze na površinu prazne, a kapetanima ponestaje ideja. Slab ulov i tegoban posao izazivaju u našim posadama mračno raspoloženje i najmanji prekršaj novaka ili kolege na palubi dovodi do srdžbe i čak provala nasilja.

6. ep. - 25. listopad

Postavljen je novi rok: zbog skorašnjega pada cijene kraljevskoga raka kapetani jure kako bi završili sa sezonom. No kad oluja pogodi lovišta na rakove, to više nije lak zadatak. Mogu li posade ostaviti napetosti po strani kako bi se oduprli oluji ili će ih Beringovo more svladati?


7. ep. - 26. listopad

Kako se sezona lova na kraljevske rakove 2008. primiče kraju, kapetani se očajnički trude kako bi ispunili svoje kvote. Dok prebiru po groblju kostiju prethodno izlovljenih lovišta, ne čini se da su im izgledi dobri. Za neke je ovo utrka do cilja, a drugima je cilj samo da nekako opstanu.


8. ep. - 27. listopad

Početak je sezone 2009. lova na snježnu rakovicu. Sve što Beringovo more nije htjelo isporučiti tijekom sezone lova na kraljevske rakove, sad se vraća s kamatama. Kapetani pozorno prate nadolazeću santu leda, no svoju žrtvu ustvari traži smrtonosni i destruktivni 12-metarski val.
 

Seriju 'Smrtonosni ulov' ne propustite pratiti na Domi TV!

 Tagovi