novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Smrtonosni ulov, 19. - 23. ožujka

Smrtonosni ulov 10. sezona - 16
,
hr_HR

Reality serija 'Smrtonosni ulov' gledatelje upoznaje s najopasnijim poslom na planeti: lovom na rakove na zaleđenom aljaškom Beringovu moru.

9. sez., 3. - 4. ep. - 19. ožujka

Na terenu plavih rakova surovo natjecanje vodi do još više prijevara između kapetana. Ozbiljne ozljede zahvaćaju posadu, a Juniorova izdaja saveza s Keithom obija mu se u glavu s potencijalno smrtonosnim posljedicama.

Na prometnom terenu plavih rakova obračun na pučini između brodova „Saga“ i „Seabrook“ završava neočekivano. Na brodu „Northwestern“ kapetan Sig mora donijeti tešku odluku o bratovoj budućnosti dok posada broda „Time Bandit“ ima blizak susret u False Passu.

9. sez., 5. - 6. ep. - 20. ožujka

Sig se sprema da kapetanovu stolicu preda Edgaru kao kapetanu „Northwesterna“ na prvom putovanju Beringovim morem. Na brodu „Cape Caution“ tenzije između „Divljeg“ Billa i Zacka sve su veće jer se Zack bori s bacanjem udice. U međuvremenu Elliottova prva sezona sa „Sagom“ kreće odlično zbog sklapanja partnerstva sa Scottom Campbellom Juniorom kako bi podijelili unosno područje plavih rakova.

Nakon što se vratio u luku s punim spremnikom, Elliottu Neeseu je krenulo. Brzo iskrcava teret i vraća se na more kako bi se pridružio brodu „Seabrooke“ na unosnom terenu plavih rakova. Međutim, Junior više nije zainteresiran za nastavak suradnje. Scottu Hillstrandu otac i ujak daju težak zadatak kad od njega traže da preuzme kontrolu nad kormilom u potpunom mraku kroz False Pass – osobito opasnom i plitkom području Beringova mora. Na brodu „Wizard“ slavi se kad Freddy objavi posadi da je njegova supruga trudna i pita kapetana Keitha želi li biti kum djetetu. U međuvremenu prva sezona lova na plave rakove Edgara Hansena kao kapetana broda „Northwestern“ počinje ići po zlu kad izgubi trag i vrati se praznih vrša. Tenzije na palubi dostižu vrhunac kad se Jake i Matt počnu svađati zbog Mattova upravljanja hidromehaničkom opremom broda. U žestokoj svađi s Edgarom, Jake se prisjeća da ga je Sig gotovo otpustio prije pet godina zbog svađe s Mattom na palubi i kršenja prvog pravila broda. Jake objašnjava da mu je ponuđen posao na drugome brodu i da je možda vrijeme da krene dalje sa životom. Zaslijepljen bijesom zbog prijašnjeg sukoba, odlazi razmisliti o svome položaju.

9. sez., 7. - 8. ep. - 21. ožujka

Sezona lova na kraljevske rakove bliži se kraju i treba donijeti važne odluke. Kapetani posade vade posljednje vrše iz mora dok se Jake Anderson bori sa svojom odlukom da napusti „Northwestern“, a Josh Harris planira kako će kupiti očev stari brod.

Sezona na snježne rakove 2013. počinje kaotično. Zbog nesreće na brodu „Time Bandit“ posada se žuri prema obali. Jake Anderson ne dobiva toplu dobrodošlicu na svom novom brodu „Kiska Sea“. Gladijatori na Beringovu moru spremaju se za sezonu u kojoj mogu najviše zaraditi.

9. sez., 9. - 10. ep. - 22. ožujka

Oluja četvrte kategorije pogodila je posadu dva tjedna nakon početka sezone lova na snježne rakove. Vade se prve vrše i neki su kapetani vješti u pronalasku rakova dok su neki izgubili trag, ali svi se bore da ne potonu.

Igra je preživljavanja dok se flote bore sa žestokom polarnom olujom. Junior puno riskira da bi se vratio u igru. Dva se početnika muče kako bi se uklopila u ostatak svojih posada, a Elliottovi se problemi na kopnu nastavljaju.

9. sez., 11. - 12. ep. - 23. ožujka

Flote su preživjele oluju, ali rakovi i dalje ne grizu. Očajni u nastojanju da ispune rokove isporuke, kapetani nemilosrdno gone svoje posade, ali nekim je mornarima dosta maltretiranja. Ako ne zarađuju, neće ni prihvatiti maltretiranje.

Posade i izudarani brodovi osjećaju posljedice jedne od najtežih sezona lova na snježne rakove u povijesti. Dok se neki članovi posada bore s potencijalno katastrofalnim kvarovima kako bi ostali na terenu i nastavili loviti, drugi se predaju i odustaju.

Seriju 'Smrtonosni ulov' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Domi TV!Tagovi