Smrtonosni ulov, 12. - 16. veljače

img placeholder
,
hr_HR

Reality serija 'Smrtonosni ulov' gledatelje upoznaje s najopasnijim poslom na planeti: lovom na rakove na zaleđenom aljaškom Beringovu moru.

6. sez., 14. ep. - 12. veljače

Na Time Banditu Scott u kolegi mornaru Mikeu vidi prijetnju svomu nasljednomu pravu i želi dokazati da je dostojan protivnik. Skiper Andy nezadovoljno promatra kako se njegova posada počinje raspadati zbog natjecanja. Očajnički želeći napustiti svoje mjesto u posadi, Edgar Hansen odluči obučiti najneiskusnijeg mornara Jakea Andersona o hidraulici, nakon čega se pokaže da bi ovaj potez mogao naštetiti dobro uhodanoj rutini na Northwesternu. Za to je vrijeme na Kodiaku kapetanu Billu dosta Clinta i kreće u potragu za zamjenskim mornarom. U međuvremenu, majka priroda oslobodi epsku oluju na flotu, a Phil Harris se bori za život.

6. sez., 15. ep. - 13. veljače

Kapetan Phil Harris izgubio je bitku za svoj život, a posade se bore s najvećom olujom sezone. Skiperi ne znaju da je Phil preminuo i usredotočeni su na punjenje svojih spremnika prije nego što sezona završi. Na Wizardu Lynn Guitard nije baš najbolje pazio na vrše te je kapetan Keith izgubio strpljenje i pobjesnio na njega. Na Time Banditu mornar koji je ranije patio od morske bolesti sada pati za domom, no ostatak posade ne pokazuje suosjećanje. Skiper Bill plovi Kodiakom kroz zaleđene, maglovite vode na sjevernom dijelu lovišta rakova. No njegov šef palube Adam izgubi kontrolu nad dizalicom. Vrša se jako zaljulja i posada se razbježi kako bi spasila živu glavu. Epizoda završava scenom u kojoj posade saznaju da je Phil preminuo, nakon čega se prisjete svog umrlog kolege.

6. sez., 16. ep. - 14. veljače

Na Northwesternu vlada velika napetost. Edgaru Hansenu dosta je 22-godišnjega maratona boli te se suoči sa svojim starijim bratom Sigom licem u lice. Lynn Guitard oklijeva s posadom, no ovo mu je posljednja prilika da dokaže kapetanu Keithu da je potencijal za stalnog člana posade. Na Kodiaku je kapetan Bill nastavio lošu sezonu ulova. No, sada s riskantnim ribarenjem nedaleko od ledenog pokrova i uz nove članove posade, hoće li nekoć „divlji“ kapetan moći vratiti svoje dane slave? Budućnost Time Bandita je neizvjesna. Budući da se mogući nasljednici nisu dokazali, hoće li Andy i Jonathan moći ići u mirovinu? Josh Harris vraća se na Corneliju Marie, a sezona lova na rakovice završava mučnim pozivom upomoć.

7. sez., 1. ep. - 15. veljače

Sezona lova na kraljevske rakove 2010. počinje dolaskom svježe krvi u flotu lovaca na rakove u Beringovu moru. Uz naše omiljene kapetane veterane, dva nova kapetana ulaze u borbu: 36-godišnji Scott Junior Campbell, odlučni kapetan ulaštenog i moćnog Seabrookea i 28-godišnji novajlija u lovu na rakove, Elliot Neese koji je za kormilom hrđava i škripava broda Ramblin’ Rose. Nakon smrti njihova oca Phila, braća Josh i Jake Harris vraćaju se ne bi li pokušali održati na životu obiteljsku ribarsku ostavštinu – ali se uskoro nađu na ispitu zbog Derricka Raya, novog kapetana broda Cornelia Marie. Iskusne posade Northwesterna, Time Bandita i Wizarda bore se s velikim valovima kako bi stigle do svojih omiljenih lovišta, kada začuju zvuk poziva u pomoć od kojega se grči želudac – na obližnjem plovilu neki je član posade u nevolji.

7. sez., 1A ep. - 16. veljače

Iskusne posade Northwesterna, Time Bandita i Wizarda bore se s velikim valovima kako bi stigle do svojih omiljenih lovišta, kada začuju zvuk poziva u pomoć od kojega se grči želudac – na obližnjem plovilu neki je član posade u nevolji.

Seriju 'Smrtonosni ulov' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Domi TV!Tagovi