Smrtonosni ulov, 12. - 13. listopada

Smrtonosni ulov, 4. sezona - 4
,
Smrtonosni ulov, 4. sezona - 4
hr_HR

Reality serija 'Smrtonosni ulov' gledatelje upoznaje s najopasnijim poslom na planeti: lovom na rakove na zaleđenom aljaškom Beringovu moru.

4. sezona, epizoda 10 - 11 - 12. listopada

 Posada helikoptera obalne straže na putu u Cold Bay s pacijentom spašenim s broda za obradu ribe „Island Enterprise“ ne uspijeva kontaktirati sa zapovjednim centrom. Kako im prijete led i nestašica goriva, piloti odlučuju promijeniti smjer i vratiti se u St. Paul. Nakon dva sata čekanja privatni teretni avion prevozi pacijenta u Anchorage na Aljaski.

Flota dobiva obavijest o nadolazećem uraganu. U Dutch Harboru kapetan Phil Harris s „Cornelije Marie“ odlučuje se za jeftiniji i jednostavniji način popravka jednog od motora kako bi izdržao do kraja sezone te se vraća u lov. Jaki valovi udaraju posadu „Wizarda“. Iz postrojenja za obradu rakova kapetana „Northwesterna“ Siga Hansena obavještavaju da su pomaknuli datum isporuke za dva dana i da žele veliku isporuku.

4. sezona, epizoda 12 - 13 - 13. listopada

 Tri arktičke oluje kovitlaju se nad lovištem i uzrokuju teška oštećenja na mnogobrojnim brodovima. Posade se žure popraviti plovila dok se približava nova oluja. Na „Corneliji Marie“ kapetan Phil Harris ozlijedio je rebra jer je za vrijeme oluje pao s kreveta. Nakon saniranja ozljede, kapetan Phil odlazi u kormilarnicu i nastavlja ribolov na preostalih planiranih 15 tona.

Nakon posljednje cigarete kapetan Phil Harris s „Cornelije Marie“ u tri u noći prijavljuje se u bolnicu u Providenceu. Posada „Northwesterna“ pokušava doći do sidra koje je puklo za vrijeme oluje prethodne noći. S pomoću kuke posada pokušava osigurati teški sidreni lanac, ali brod se zbog jake struje miče i opasno naginje. Nakon četiri neizvjesna sata posada napokon uspijeva dohvatiti sidro. „Time Bandit“ dolazi na otok St. Paul po novog člana posade Earona Oversona.

 

Epizode serije 'Smrtonosni ulov' ne propustite pogledati vikendom na Doma TV-u!Tagovi