Škorpion, 30. rujna - 4. listopada

Škorpion, 3. sezona
,
hr_HR

Od četvero genijalaca svatko ima svoje područje specijalizacije, a njihov ukupan IQ iznosi zastrašujućih 700.

3. sezona, epizoda 1 - 30. rujna

  “Civil War” – Članovi tima Škorpion moraju ostaviti po strani svoje osobne i ljubavne probleme nakon što anonimni hakeri iz nepoznatih motiva preuzmu kontrolu nad američkim vojnim zrakoplovima i ratnim brodovima te njihove rakete upere prema američkim gradovima.

3. sezona, epizoda 2 - 1. listopada

  “More Civil War” – Baš kad su počeli ostvarivati napredak u borbi protiv hakera koji su preuzeli kontrolu nad američkim razaračima, tim Škorpion saznaje da su hakeri preuzeli i nuklearnu podmornicu te da se spremaju lansirati nuklearni projektil.

3. sezona, epizoda 3 - 2. listopada

  “It Isn’t the Fall That Kills You” – Nakon što je slučajno lansiran u svemir u raketi, Walter halucinira o Paige dok mu ponestaje kisika, a tim Škorpion daje sve od sebe kako bi ga vratili na Zemlju prije nego što se uguši.

3. sezona, epizoda 4 - 3. listopada

  “Little Boy Lost” – Tim Škorpion mora pronaći dječaka iz Ralphova razreda koji je nestao nakon što se na izletu sukobio s opasnim kriminalcem. U međuvremenu, Toby je sve bliže otkrivanju identiteta Happyna supruga.

3. sezona, epizoda 5 - 4. listopada

  “Plight at the Museum” – Jednostavan zadatak za tim Škorpion u Losanđeleskom prirodoslovnome muzeju zakomplicira se nakon što zateknu lopove usred krađe rijetkog dragog kamena radi materijala potrebnih za izradu nuklearne bombe.

 

Seriju Škorpion pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

 Tagovi