Škorpion, 3. sezona

Škorpion, 3. sezona
,
Škorpion, 3. sezona
hr_HR

SUB - NED 00.45

(Scorpion), SAD, 2015./2016., dramska serija
Tvorac serije: Nick Santora
Izvršni producenti: Alex Kurtzman, Roberto Orci, Nick Santora, Nicholas Wootton, Justin Lin, Heather Kadin, Scooter Braun i Walter O’Brien

Glume:
Elyes Gabel … Walter O’Brien
Robert Patrick … Cabe Gallo
Katharine McPhee … Paige Dineen
Jadyn Wong … Happy Quinn
Ari Stidham … Sylvester Dodd
Eddie Kaye Thomas …Toby Curtis

 

Doma TV na male ekrane donosi treću sezonu dinamične američke serije o timu genijalaca na čelu s ekscentričnim Walterom O'Brienom (Elyes Gabel) koji rješavaju različite prijetnje globalnoj sigurnosti. Od četvero genijalaca svatko ima svoje područje specijalizacije, a njihov ukupan IQ iznosi zastrašujućih 700.

Nominacije za nagrade:

• PEOPLE'S CHOICE AWARDS
- 2015. – nominacija u kategoriji omiljene nove dramske serije

• TV GUIDE AWARDS
- 2014. – nominacija u kategoriji omiljene nove TV serije

• YOUNG ARTIST AWARDS
- 2016. – nominacija za najbolju izvedbu sporednoga glumca u TV seriji u kategoriji od 11 do 13 godina starosti (Trevor Larcom)
- 2015. - nominacija za najbolju izvedbu sporedne glumice u dramskoj TV seriji u kategoriji od 14 do 16 godina starosti (Emily Robinson)

• YOUNG ENTERTAINER AWARDS
- 2016. – nominacija za najboljeg gostujućeg glumca u TV seriji do 11 godina starosti (Trevor Larcom)


O glumcima:

ELYES GABEL (Walter O’Brien)
Elyes Gabel rođen je u Londonu, a živio je u Bristolu, Manchesteru i Kanadi. Počeo se baviti glumom u britanskim kazalištima Oldham Theatre i Northern Kids Theatre Company. U novije vrijeme glumio je u filmovima 'Godina nasilja', 'Spooks' i znanstvenofantastičnom trileru Christophera Nolana 'Interstellar'.

KATHARINE MCPHEE (Paige Dineen)
Katharine McPhee vrsna je glumica i pjevačica, a pojavila se na sceni 2005. godine u petoj sezoni 'Američkog idola'. Dobro je poznata televizijskoj publici jer je glumila s Debrom Messing u glazbenoj dramskoj seriji 'Smash' izvršnog producenta Stevena Spielberga. McPhee smo na televiziji također gledali u u gostujućim ulogama u serijama 'CSI: New York', 'Klub otpisanih' i 'Family Guy'. McPhee je ostvarila važnije uloge u filmovima 'Noć morskih pasa 3D' i 'Kućna zečica'.

ARI STIDHAM (Sylvester Dodd)
Ari Stidham rođen je i odrastao u Westlake Villageu u Kaliforniji, a razvio je ljubav prema nastupima u ranoj dobi pod utjecajem roditeljske ljubavi prema glazbi. Stidham je počeo svirati klavir s četiri godine, što je dovelo do nastupa u osnovnoškolskim produkcijama te poslije u produkcijama mladih u sjevernom Los Angelesu tijekom srednje škole. 

 

 

Seriju Škorpion pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u! Viiše o trećoj sezoni saznajte OVDJE.Tagovi