Škorpion, 3. sezona

Škorpion, 3. sezona
,
hr_HR

PON - PET 22.20

(Scorpion), SAD, 2015./2016., dramska serija
Tvorac serije: Nick Santora
Izvršni producenti: Alex Kurtzman, Roberto Orci, Nick Santora, Nicholas Wootton, Justin Lin, Heather Kadin, Scooter Braun i Walter O’Brien

Glume:
Elyes Gabel … Walter O’Brien
Robert Patrick … Cabe Gallo
Katharine McPhee … Paige Dineen
Jadyn Wong … Happy Quinn
Ari Stidham … Sylvester Dodd
Eddie Kaye Thomas …Toby Curtis

Doma TV na male ekrane donosi treću sezonu dinamične američke serije o timu genijalaca na čelu s ekscentričnim Walterom O'Brienom (Elyes Gabel) koji rješavaju različite prijetnje globalnoj sigurnosti. Od četvero genijalaca svatko ima svoje područje specijalizacije, a njihov ukupan IQ iznosi zastrašujućih 700.

Nominacije za nagrade:

• PEOPLE'S CHOICE AWARDS
- 2015. – nominacija u kategoriji omiljene nove dramske serije

• TV GUIDE AWARDS
- 2014. – nominacija u kategoriji omiljene nove TV serije

• YOUNG ARTIST AWARDS
- 2016. – nominacija za najbolju izvedbu sporednoga glumca u TV seriji u kategoriji od 11 do 13 godina starosti (Trevor Larcom)
- 2015. - nominacija za najbolju izvedbu sporedne glumice u dramskoj TV seriji u kategoriji od 14 do 16 godina starosti (Emily Robinson)

• YOUNG ENTERTAINER AWARDS
- 2016. – nominacija za najboljeg gostujućeg glumca u TV seriji do 11 godina starosti (Trevor Larcom)


O glumcima:

ELYES GABEL (Walter O’Brien)


Elyes Gabel rođen je u Londonu, a živio je u Bristolu, Manchesteru i Kanadi. Počeo se baviti glumom u britanskim kazalištima Oldham Theatre i Northern Kids Theatre Company. U novije vrijeme glumio je u filmovima 'Godina nasilja', 'Spooks' i znanstvenofantastičnom trileru Christophera Nolana 'Interstellar'. Glumio je i u filmovima 'Svjetski rat Z' s Bradom Pittom i 'Dobro došli u zamku'.
Na televiziji smo ga gledali u serijama 'Tijelo je dokaz', 'Igra prijestolja' i 'Obitelj Borgia'. Također se pojavio u britanskoj seriji 'Casualty' za koju je bio nominiran te u serijama 'Waterloo Road', 'Psychoville' i 'Identity'.


KATHARINE MCPHEE (Paige Dineen)


Katharine McPhee vrsna je glumica i pjevačica, a pojavila se na sceni 2005. godine u petoj sezoni 'Američkog idola'. Dobro je poznata televizijskoj publici jer je glumila s Debrom Messing u glazbenoj dramskoj seriji 'Smash' izvršnog producenta Stevena Spielberga. McPhee smo na televiziji također gledali u u gostujućim ulogama u serijama 'CSI: New York', 'Klub otpisanih' i 'Family Guy'. McPhee je ostvarila važnije uloge u filmovima 'Noć morskih pasa 3D' i 'Kućna zečica'.
McPheein istoimeni debitantski album zasjeo je na drugo mjesto Billboardove ljestvice 200 najprodavanijih albuma 2007. godine. To je ujedno bio i najbolji debi neke izvođačice u dvije godine. Njezin prvi singl ‘Somewhere Over the Rainbow/My Destiny’ debitirao je kao drugi na Billboardovoj ljestvici singlova. Album je postao zlatni 2008., a 2009. je dobila nagradu Young Hollywood Award za najbolji ženski vokal.

ARI STIDHAM (Sylvester Dodd)


Ari Stidham rođen je i odrastao u Westlake Villageu u Kaliforniji, a razvio je ljubav prema nastupima u ranoj dobi pod utjecajem roditeljske ljubavi prema glazbi. Stidham je počeo svirati klavir s četiri godine, što je dovelo do nastupa u osnovnoškolskim produkcijama te poslije u produkcijama mladih u sjevernom Los Angelesu tijekom srednje škole. Igrao je u 'Hamletu', 'Macbethu' i 'Snu ljetne noći'. Također je sudjelovao u prestižnom programu American Conservatory Theatera (ACT) u San Franciscu.
Stidham se probio kad ga je tvorac serije 'Huge' zapazio kako improvizira i ubacio ga u seriju. Ova ga je uloga dovela do gostujuće u seriji 'The Whole Truth', a pojavio se i u serijama 'Mike i Molly' i 'Glee'.

Čime se pametan čovjek može baviti u današnjem svijetu saznajte u trećoj sezoni napete serije 'Škorpion', od 1. lipnja na Domi TV!Tagovi