Škorpion, 23. - 24. svibnja

Škorpion, 3. sezona
,
Škorpion, 3. sezona
hr_HR

'Škorpion' je dinamična serija ispunjena akcijom i nadahnuta stvarnim događajima, koja prati tim društveno neprilagođenih genijalaca na čelu s jednako genijalnim, ali i pomalo ekscentričnim Walterom O'Brienom.

1. sezona, epizoda 5 - 6 - 23. svibnja

Jednostavan zadatak za tim Škorpion u Losanđeleskom prirodoslovnome muzeju zakomplicira se nakon što zateknu lopove usred krađe rijetkog dragog kamena radi materijala potrebnih za izradu nuklearne bombe.

Netom prije Noći vještica, tim Škorpion mora se infiltrirati u golem špiljski sustav kako bi spriječio populaciju šišmiša da uništi sjevernoamerički ekosustav. Također, cijeli se tim maskira kako bi rekreirali fotografije s prošlih Noći vještica i tako pomogli Walteru oko nadolazeće imigracijske inspekcije.

1. sezona, epizoda 7 - 8 - 24. svibnja

Na sam dan izbora, dok budućnost demokracije visi o koncu, tim Škorpion dobiva zadatak da zaustavi skupinu koja američke predsjedničke izbore nastoji gurnuti u kaos.

Tim Škorpion odlazi u Irsku u povodu prve obljetnice Meganine smrti, a Walter otkriva da bi otrovni oblak izazvan prirodnom katastrofom na obližnjem jezeru mogao ubiti čitavo selo. U međuvremenu Cabe i Toby nastoje ublažiti napetosti između Tima i Waltera.

Uzbudljivu seriju 'Škorpion' pratite vikendom u večernjem terminu na Domi TV.Tagovi