Škorpion, 11. - 15. studenog

škorpion 4 sezona
,
škorpion 4 sezona
hr_HR

Od četvero genijalaca svatko ima svoje područje specijalizacije, a njihov ukupan IQ iznosi zastrašujućih 700.

4. sezona, epizoda 7 - 11. studenog

Dok prate uređaj koji može spriječiti taljenje nuklearne jezgre u kanalizaciji Los Angelesa, Walter otkrije nijanse između slušanja i ne davanja savjeta Paige.

4. sezona, epizoda 8 - 12. studenog

Na Sylvesterov rođendan tim „Škorpion“ posjećuje renesansni festival, ali pijanka završi kad jedna skupina pokuša opljačkati policijski ormar s dokazima.

4. sezona, epizoda 9 - 13. studenog

Na Dan zahvalnosti nova susjeda tima „Škorpion“ Florence (u gostujućoj ulozi Tina Majorino) pridružuje im se na pomorskoj misiji s ciljem uništenja plutajućeg otoka smeća, ali zbog njezine pogreške se ona, Walter i Happy nađu nasukani na otoku koji brzo nestaje.

4. sezona, epizoda 10 - 14. studenog

Dok cijeli tim „Škorpion“ razmišlja o Cabeovu suđenju, po zlu krene jednostavan slučaj pomaganja ocu i kćeri čiji se zrakoplov srušio u blizini. Također, Paige pomaže Walteru prihvatiti mogućnost da će Cabe završiti u zatvoru.

4. sezona, epizoda 11 - 15. studenog

Dok tim „Škorpion“ zabrinuto čeka presudu na temelju koje bi Cabe mogao završiti u zatvoru, usmjeravaju nervoznu energiju na spašavanje psa koji je zapeo u cisterni.

Kad Walter na Badnjak odluči raditi umjesto provesti vrijeme s prijateljima, padne niz stube i udari glavom. Dok leži u nesvijesti, ulazi u svijet snova u kojem tim „Škorpion“ nikad nije ni postojao.
 

Seriju 'Škorpion' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-u!

 Tagovi