Šifra zločina, 11. - 16. prosinca

šifra zločina
,
hr_HR

Uzbudljiva američka serija o potrazi za istinom pod naizgled neobjašnjivim okolnostima.

 1. sezona, 1. - 3. epizoda - 11. prosinca

U prvom nastavku na Times Squareu pronađena je lijepa žena izbrisanog pamćenja (Jaimie Alexander), prekrivena misterioznim tetovažama, uključujući i jednu s imenom agenta FBI-a.
N. N. i dalje pokušava utvrditi svoj identitet, a tim je odgonetnuo značenje šifrirane tetovaže koja upućuje na pilota Zračnih snaga s bolnom prošlošću i smrtonosnim motivom.

N. N.-ina mornarička tetovaža povezuje je sa zločincem koji možda nešto zna o njezinoj prošlosti. N. N. posjećuje tajanstveni čovjek (Johnny Whitworth) iz njezina prvog sjećanja.

1. sezona, 4. - 6. epizoda - 12. prosinca

Patterson i njezin dečko David (Joe Dinicol) dešifrirat će tetovažu i skrivenu poruku koja bi mogla dovesti do katastrofalnih globalnih posljedica u Centru za suzbijanje bolesti.
Nakon što naizgled očita talačka kriza pođe po zlu, CIA i FBI natječu se u utrci hvatanja zločinca s mračnom prošlošću.

Nakon što ubojstvo tim odvede do opasne aplikacije s pomoću koje zločinci mogu pratiti vladina vozila, tim surađuje s neočekivanim saveznikom kako bi ugasili opasnu aplikaciju.

1. sezona, 7. - 9. epizoda - 13. prosinca

Jedna od N. N.-inih tetovaža tim šalje na udaljenu lokaciju izvan dosega FBI-eva matičnog ureda gdje će se suočiti s opasnim zločincem.

Nakon što Patterson dešifrira uznemirujuću tetovažu koja nagoviješta ubojstvo policajca, tim mora pratiti opasan niz tragova da bi spriječio niz ubojstava policajaca.

N. N. i Weller odlaze na tajni zadatak kao vrhunski plaćeni ubojice da smrtonosne informacije ne bi dospjele u pogrešne ruke. Taj intimni zadatak zbližit će ih više nego ikad.

1. sezona, 10. - 12. epizoda - 14. prosinca

U uzbudljivoj završnici polusezone članovi tima razbijaju nedavno aktivirani krug špijuna spavača i vode utrku s vremenom kako bi spriječili niz ubojstava.

N. N. se oporavlja od niza golemih otkrića u vezi sa svojim tetovažama te se pita bi li trebala vjerovati Oscaru (Francois Arnaud), a tim u inozemstvu rješava opasan slučaj.

Nakon što rastrojeni veteran iz Iraka izrešeta vojnu bazu, tim razotkriva mračnu zavjeru, a N. N. i Weller pokušavaju zaustaviti odlučnog znanstvenika.

1. sezona, 13. - 14. epizoda - 15. prosinca

Tim s pomoću dojave doznaje za doušnika u njujorškom sjedištu FBI-a te članovi tima moraju pronaći tog agenta, a istodobno su pod nadzorom inspektora Fischera (John Hodgman).

N. N. razmišlja o odlasku iz FBI-a, a anonimna dojava upućuje tim na istragu slučaja smrtne kazne zbog kojeg agentica Zapata odlazi na tajni zadatak.

1. sezona, 15. epizoda - 16. prosinca

Nakon što je iz galerije ukradena slika na kojoj je prikazana jedna od N. N.-inih tetovaža, tim saznaje da je zapravo N. N. bila meta. Da bi zaštitila svoj tim, N. N. odlazi.

Ne propustite uzbudljivu seriju prepunu akcije i misterija, 'Šifra zločina' vikendom Doma TV-u!

 Tagovi