Shaggy & Scooby-doo, 7. - 11. listopada

Shaggy & Scooby-doo, 1. sezona - 1
,
Shaggy & Scooby-doo, 1. sezona - 1
hr_HR

Shaggy i Scooby-Doo okreću novu stranicu u životu – još jučer nisu imali što za jesti, a sada žive u ujakovoj vili i imaju svoga kuhara.

2. sezona, epizoda 2 - 7. listopada

 U pokušaju da stekne nanomoć, Phibes se koristi novom verzijom formule koju su razvili njegovi agenti, a ona ga istog časa pretvori u pahuljasto mače razrogačenih očiju. Da bi unaprijedio istraživanje, Phibes kani ukrasti rijetki spoj silicija koji se nalazi u trezoru ispod Shagglefordove vile. Vjeruje u uspjeh svoga plan dok ne otkrije da Scooby i Shaggy organiziraju izložbu pasa.

2. sezona, epizoda 3 - 8. listopada

 Scoobyjevi i Shaggyjevi najgori strahovi su se obistinili. Dr. Phineus Phibes upotrijebio je silicijev nanospoj koji je ukrao iz njihove vile i stekao nanomoći! Zaustavit će ga samo smanje li se do nanoveličine te koristeći se Strojem za misterije kao minipodmornicom uđu u Phibesa i pobijede nanobotove koji ga napajaju.

2. sezona, epizoda 4 - 9. listopada

 Scooby i Shaggy prate dr. Phineusa Phibesa do vulkanskog otoka gdje trebaju spriječiti da izazove golemu erupciju vulkana.

2. sezona, epizoda 5 - 10. listopada

 Dr. Phineus Phibes se s pomoću nove nanotehnologije klonira u zlu minivojsku. Kako Scooby jede previše supehrane, nakratko postaje otporan na nju. Bez Scoobyjevih supermoći Scoob i Shag lak su plijen Phibesu i njegovoj bandi klonova.

2. sezona, epizoda 6 - 11. listopada

 Phibes, Scooby i Shaggy odluče otići na godišnji odmor, ali nažalost rezerviraju putovanje na istom meksičkom kruzeru, pa odluče tijekom putovanja proglasiti primirje. Međutim, Phibes naredi svojim agentima da ubiju Shaggyja i Scoobyja.

 

Crtani film 'Shaggy & Scooby-doo' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u prijepodnevnom terminu na Doma TV-u!Tagovi