Shaggy & Scooby-doo, 30. rujna - 4. listopada

Shaggy & Scooby-doo, 1. sezona - 1
,
hr_HR

Shaggy i Scooby-Doo okreću novu stranicu u životu – još jučer nisu imali što za jesti, a sada žive u ujakovoj vili i imaju svoga kuhara.

1. sezona, epizoda 10 - 30. rujna

 U ovoj se epizodi vraća Scoobyjeva škvadra (Fred, Daphne i Velma).
Dr. Phineus Phibes izumi tajnu napravu (zraku nevidljivosti) i učini Agente 1 i 2 nevidljivima kako bi mogli doći do tajne vladine oružane postrojbe i ukrasti zraku za dezintegraciju (razaranje, razornu zraku). Nakon potrage za Phibesovim brodom-oblakom i nakon što su skrenuli s puta zbog zalutale ovce i odlaska po sladoled (koji podijele s ovcom), Scooby i Shaggy pojavljuju se u oružanoj postrojbi kako bi spriječili Phibesove agente. Na Scoobyjevo i Shaggyjevo iznenađenje, saznaju da njihova stara ekipa (Fred, Daphne i Velma) već radi na slučaju. Stara ekipa u postrojbi istražuje prijavu o duhu, ali im Scooby i Shaggy razjašnjavaju situaciju objašnjavajući im kako su duhovi zapravo Phibesovi nevidljivi agenti. Sa Scoobyjem i Shaggyjem na čelu i cijelom ekipom koja radi na slučaju, Phibes je opet spriječen i svijet je još jedanput spašen.

1. sezona, epizoda 11 - 1. listopada

 Scooby i Shaggy kreću na utrku preko Grenlanda koja se zove „Polarni medvjed 3000“ kako bi spriječili zle agente dr. Phibesa od transportiranja elektromagnetske naprave koja bi u slučaju detoniranja trebala srušiti svjetsku telekomunikacijsku mrežu i svu elektroniku općenito. Iz straha od katastrofe koja bi mogla uslijediti, a da ne spominjemo kraj videoigara, Scooby i Shaggy bore se protiv Phibesovih agenta u akcijsko-avanturističkoj benzinskoj utrci, neprestano transformirajući stroj Mystery kako bi se prilagodio terenu koji se neprestano mijenja.

1. sezona, epizoda 12 - 2. listopada

 Scooby i Shaggy putuju u pustinju kako bi otkrili da je dr. Phineus Phibes izgradio golemoga naoružanog robota na svoju sliku i priliku. Phibesov je plan spajanje s robotom preko „živčane veze“ kako bi postao jedno s robotom i tako se istovremeno učinio svemoćnim i besmrtnim. Scooby i Shaggy slučajno se uvlače u velikog robota i nalaze se na komandama te tako ometaju Phibesov plan. Nakon što je lovio Scoobyja i Shaggyja preko pustinje do brane Hoover, Phibes ih, preuzevši kontrolu, izbacuje iz robota tako da ih iskopa velikim robotskim prstom iz robotova nosa. Kada Phibes uđe u svoga velikoga robota, Scooby i Shaggy više nemaju šanse.

1. sezona, epizoda 13 - 3. listopada

 Scooby i Shaggy kreću do skloništa dr. Phibesa jer su dobili informaciju da je on sazvao sastanak najokrutnijih zlotvora na svijetu. Prije nego što stignu, Scooby i Shaggy sprečavaju najokrutnijeg od svih zlikovaca, mišićavu mutaciju koja se zove Menace (Grožnja). Prije nego što pošalju Menacea na Mjesec u svome svemirskom brodu Mistery, Scooby koristi superbrzi Scooby snack koji mu daje moć da promijeni oblik i preuzme Menaceov oblik. Scooby tad odlazi na Phibesov veliki sastanak prerušen u Menacea da bi shvatio kako je Phibes sazvao sve svoje superzlotvore samo kako bi uništio Scoobyja i Shaggyja. Nakon što je shvatio da je nagrada za onoga tko uhvati Scoobyja milijun dolara, Scooby snack prestaje djelovati i on se opet pretvara u sebe. Scooby bježi dok ga svi zlikovci love i uskoro ga spašava Shaggy izvan skloništa.

1. sezona, epizoda 14 - 4. listopada

 

 

Crtani film 'Shaggy & Scooby-doo' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u prijepodnevnom terminu na Doma TV-u!

 Tagovi