Shaggy & Scooby-doo, 23. - 27. rujna

Shaggy & Scooby-doo, 1. sezona - 1
,
hr_HR

Shaggy i Scooby-Doo okreću novu stranicu u životu – još jučer nisu imali što za jesti, a sada žive u ujakovoj vili i imaju svoga kuhara.

1. sezona, epizoda 5 - 23. rujna

 Robi se pokvari usred prevažne zabave useljenja u vilu što prisiljava Scoobyja i Shaggyja da ga zamjene novim robotom batlerom. Ali oni niti ne slute da je njihov novi ro-batler zapravo robot uništavač nalik na terminatora kojeg je izgradio dr. Phineus Phibes. Nakon što Scooby i Shaggy konstantno izigravaju robote, dr. Phibes daje naredbu za direktni napad. Koristeći Scooby snack koji daje Scoobyju transformirajuće borilačke sposobnosti i uz pomoć Robija koji je bio ostavljen u ormaru, Scooby i Shaggy uzvraćaju udarac. Na kraju spašavaju sami sebe od toga da budu izbačeni iz susjedstva, uspijevaju učiniti predsjednika udruge kućevlasnika, g. Havansimpa, 30 cm višim, i u međuvremenu održe najbolji tulum u povijesti.

1. sezona, epizoda 6 - 24. rujna

 Scooby i Shaggy sprečavaju KEVINA, zlog računalnog virusa umjetne inteligencije, prije nego što ga dr. Phibes uspije iskoristiti da inficira nacionalni oružani obrambeni sustav. Kada se jedanput Kevin uvuče u vilin računalni sustav Pametna kuća, on sam kreće u svoju osobnu misiju osvajanja svijeta.

1. sezona, epizoda 7 - 25. rujna

 Scooby i Shaggy putuju u New York na snimanje uživo svoje najdraže televizijske emisije Čelični kuhari. Naši junaci spajaju ugodno (jedenje i sudjelovanje u snimanju uživo) s korisnim (borbom protiv zlog natjecatelja kuhara Suki Sukiharija i njegova hibachija koji kontrolira umom). Nakon što su iskoristili pogrešku u pravilima Čeličnih šefova kako bi se iz članova publike ubacili među kuhare, Scooby i Shaggy poražavaju kuhara Suhikarija u natjecanju jedan na jedan i uništavaju njegov hibachi!

1. sezona, epizoda 8 - 26. rujna

 Scooby i Shaggy neizmjerno su polaskani pozivom da prisustvuju dodjeli nagrada milenija za razotkrivanje misterija. Uskoro se nalaze okruženi najboljim detektivima moderne povijesti te se osjećaju nedostojno. Kada ostali detektivi počnu misteriozno nestajati, Scooby i Shaggy suočavaju se s jednostavnim izborom: pobjeći na sigurno ili ostati i riješiti zločin kako bi dokazali da su vrijedni nagrade. Odluče ostati i uskoro otkriju da misteriozni voditelj dodjele nagrada (i glavni krivac za otmice) nije nitko drugi doli njihov zakleti neprijatelj, dr. Phineus Phibes!

1. sezona, epizoda 9 - 27. rujna

 Kada Scooby i Shaggy shvate da dr. Phibes planira uništiti prašumu kako bi pronašao biljku za koju vjeruje da će ga učiniti besmrtnim, njih dvojica putuju na drugi kraj svijeta kako bi spasili planet. Nakon što se sprijatelje s čoporom rijetkih majmuna svilaša te uklone nekoliko nesretnih zvjerokradica koje je unajmio Phibes, Scooby i Shaggy planiraju spriječiti Phibesove automatizirane buldožere prije nego što unište šumu.

 

Crtani film 'Shaggy & Scooby-doo' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u prijepodnevnom terminu na Doma TV-u!Tagovi