Shaggy & Scooby-Doo, 2. sezona

Scooby Doo Nove tajne
,
Scooby Doo Nove tajne
hr_HR

PON - PET 09.15

(Shaggy & Scooby-Doo get a clue!), SAD, 2007., crtana serija
13. nastavaka

Glasovi:
Frank Welker…..Scooby-Doo, Fred
Scott Menville …..Shaggy
Jeff Bennett…..Dr. Phineus Phibes
im Meskimen…..Robi
Grey Delisle …..Daphne
Mindy Cohn…..Velma

O RADNJI:
Popularni junaci Shaggy i Scooby-Doo vraćaju se u drugoj sezoni s novim avanturama. Scooby i Shaggy ostvarili su životni san otvorivši vlastiti zabavni park. No njihov najveći neprijatelj dr. Phineus Phibes u osvetničkom pohodu planira uništiti park, i to na dan otvorenja. U pokušaju da stekne nanomoć, Phibes se koristi novom verzijom formule koju su razvili njegovi agenti, a ona ga istog časa pretvori u pahuljasto mače razrogačenih očiju. Da bi unaprijedio istraživanje, Phibes kani ukrasti rijetki spoj silicija koji se nalazi u trezoru ispod Shagglefordove vile. Vjeruje u uspjeh svoga plan dok ne otkrije da Scooby i Shaggy organiziraju izložbu pasa. Scoobyjevi i Shaggyjevi najgori strahovi su se obistinili. Dr. Phineus Phibes upotrijebio je silicijev nanospoj koji je ukrao iz njihove vile i stekao nanomoći! Zaustavit će ga samo smanje li se do nanoveličine te koristeći se Strojem za misterije kao minipodmornicom uđu u Phibesa i pobijede nanobotove koji ga napajaju.

O LIKOVIMA:
SCOOBY-DOO
Scooby je voljeni ljubimac ekipe. Shaggy i Scooby su poput braće. Iako jedan drugome kradu hranu i sendviče, sto posto su jedan drugome odani.
SHAGGY
Jedan od kultnih likova u svijetu crtanog filma. Shaggy ima tri glavne karakteristike: voli san, sigurnost i hranu. Shaggy je hipi koji jednostavno obožava sendviče te se uvijek sa Scooby –Doom oko nje bori.
VELMA
Velmu krasi briljantan um. Ona je prava detektivka. Njen mozak je motor koji pokreće svaki slučaj ekipe i ona je uvijek zaslužna za konačno rješenje. Inače Velma je jako realna te uvijek upozorava Freda zbog njegovog pretjerano impulsnog djelovanja.

 

Crtani film 'Shaggy & Scooby-doo' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u prijepodnevnom terminu na Doma TV-u!Tagovi