Slatke male lažljivice, 7. - 11. veljače

img placeholder
,
hr_HR

Od producenata popularnih 'Vampirskih dnevnika' i 'Tračerice'

3.epizoda - ponedjeljak 7. veljače
U pokušaju da odaju počast sjećanju na Alison, četiri će se djevojke suočiti s neodgovorenim pitanjima. Ariju će uznemiriti susret s Byronovom bivšom ljubavnicom (Amber Borycki). Emily će upoznati novo lice Tobyja Cavanaugha (Keegan Allen). Spencer strahuje od nepoznatog osvetnika, a Hanna očajnički pokušava dečku izbiti iz glave 'staru' Hannu. „A" im je, čini se, stalno za petama.

4.epizoda - utorak 8. veljače
Djevojkama je dosadilo da ih maltretira tajanstvena 'A' pa odluče stati na kraj anonimnim mailovima i porukama blokiranjem svih nepoznatih korisnika. No s misterioznim duhom prošlosti neće nestati i njihovi problemi. Neočekivani posjet oca, dar iznenađenja od mogućeg ljubavnika, neželjeni savjeti i akademska priznanja učinit će živote djevojaka samo još zamršenijima.

5.epizoda - srijeda 9. veljače
Pokušaj ignoriranja tajanstvene 'A' obit će se djevojkama o glavu. Bilo u obliku obiteljske krize, roditeljskih pohvala za nezaslužena priznanja ili odrađivanja staroga duga u demode odori – djevojke će nekako morati platiti. Povrh svega toga, progoni ih i poruka od 'A' ispisana ružom. Djevojke se istodobno suočavaju i s klasičnom tinejdžerskom dramom – onom vezanom za dečke. Novi dečko stiže i donosi promjene, tajna je ljubav konzumirana, nova je romansa na pomolu, a stara polako blijedi.

6.epizoda - četvrtak 10. veljače
Odbor za ukrašavanje dvorane za jesenski školski ples do koljena je u balonima, a dok se većina djevojaka nada lenti kraljice plesa, četiri prijateljice iz Rosewooda pokušavaju se nekako održati na površini. Jedna djevojka donosi šokantnu odluku koja bi je mogla dovesti u nezgodnu situaciju. Hoće li djevojke uspjeti zaštititi jedna drugu ili će to biti noć koju nikada neće zaboraviti?

7.epizoda - petak 11. veljače
Nakon katastrofalnoga jesenskog školskog plesa djevojke pokušavaju počistiti nered koji su napravile. Roditelji, dečki (oni tajni, budući i trenutačni), braća i sestre i prijatelji su u čudu. Ne djeluju li male lažljivice brzo, situacija bi mogla postati još gora. K tome su se još dokopale i senzacionalnih informacija o Tobyju (KEEGAN ALLEN, u seriji gostuje više puta), za koje bi neki ubili. „A“ više nije jedina od koje Aria prima poruke, a tenzije u obitelji Montgomery rastu.
 Tagovi