Seinfeld, 7. - 8. rujna

seinfeld
,
hr_HR

Jerry Seinfeld (Jerry Seinfeld), George Costanza (Jason Alexander), Elaine Benes (Julia Louis-Dreyfus) i Cosmo Kramer (Michael Richards) četvero je prijatelja iz New Yorka.

3. sezona, epizoda 20 - 22 - 7. rujna

 Jerry (Jerry Seinfeld) uspije naći vozačicu koja je pobjegla s mjesta sudara te je pozove van. Zatim sazna da je udarila ženu s kojom je oduvijek želio izaći. George (Jason Alexander) ima aferu s Elaineinom (Julia Louise-Dreyfus) prijateljicom. Kramer (Michael Richards) nasilno reagira na glas Mary Hart.

Kramer (Michael Richards) pozira za sliku za kojom poludi stariji bračni par. George (Jason Alexander) smatra da mora nešto kupiti kada s Jerryjem odlazi u umjetnički studio njegove nove djevojke. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) nosi neprikladnu bejzbolsku kapu na Yankee stadionu i ne želi je skinuti. Jerry sazna da mu je nova djevojka plagijator kada riječi koje je napisala u pismu čuje na televiziji. Elaine ima šansu vratiti se na stadion.

Kramer (Michael Richards) kaže Jerryju (Jerry Seinfeld) da mu je prijatelj Mike rekao da je folirant. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) posudi Jerryjevo auto no kada ono počne proizvoditi čudne zvukove, ona izmisli nevjerojatnu priču. George (Jason Alexander) se posvađa s Mikeom zbog parkirnog mjesta pred Jerryjevom zgradom.

4. sezona, epizoda 1 - 3 - 8. rujna

 Elaine (Julia Louise-Dreyfus) je u Europi pa Jerry (Jerry Seinfeld) zamoli Georgea (Jason Alexander) da zajedno odu u L. A. gdje će Jerry nastupiti. U međuvremenu se u Los Angelesu Krameru nabacuje glumica koja nije radila od 1934. Kramer (Michael Richards) upozna djevojku na audiciji i preda joj svoj scenarij u kojem mladu djevojku netko zadavi. Jerry zaboravi neke nove šale, a George tjera spremačicu Lupe (Dyana Ortelli) da mu pospremi krevet kako on želi. Tijekom nastupa, George uznemiri neke goste i Jerry doživi fijasko. Djevojka kojoj je Kramer dao scenarij nađena je zadavljena sa scenarijem u ruci. Kramer postaje osumnjičeni serijski ubojica i njegovo se lice pojavi u svim vijestima.

Jerry (Jerry Seinfeld) i George (Jason Alexander) pokušaju kontaktirati policiju kako bi im rekli da je Kramer nevin. Kramer (Michael Richards) ne zna da ga traži policija. Jerry i George se voze policijskim autom. Policajac se ubrzo zaustavi, uhiti kriminalca i smjesti ga pokraj Jerryja i Georgea. Oni ga zatim zamole za savjet. Sve jedinice se potom pozivaju u Kramerovu zgradu. Jerry i George ne zatvore vrata auta i kriminalac pobjegne. Kramer je na ispitivanju. Nakon što je nađena još jedna žrtva, Kramera puštaju. Jerry i George žele znati hoće li se vratiti u New York.

Direktori televizije NBC zamole Jerryja (Jerry Seinfeld) da osmisli ideju za humorističnu seriju. George (Jason Alexander) odluči postati scenarist, ali ništa mu ne pada na pamet. Kramer (Michael Richards) zamijeni radar detektor za kacigu. Dok čekaju sastanak s direktorima NBC-a, George i Jerry (Jerry Seinfeld) upoznaju Joea Davolu, pisca i ''luđaka'' koji ide kod istog psihijatra kao i Elaine (Julia Louise-Dreyfus). Jerry spomene Kramerovu zabavu na koju Joe nije bio pozvan. Dok raspravljaju o neuspjelom sastanku s direktorima, George razmišlja o vezi s direktoricom. Kramer upropasti sve kada povrati po njoj, kaciga ga spasi od Ludog Joea Davole. Dok se sve ovo događa, Elaine je u Europi sa svojim psihijatrom.

 

Seriju 'Seinfeld' ne propustite pratiti vikendom na Doma TV-u.Tagovi