Seinfeld, 31. kolovoza - 1. rujna

seinfeld
,
seinfeld
hr_HR

Jerry Seinfeld (Jerry Seinfeld), George Costanza (Jason Alexander), Elaine Benes (Julia Louis-Dreyfus) i Cosmo Kramer (Michael Richards) četvero je prijatelja iz New Yorka.

3. sezona, epizoda 14 - 16 - 31. kolovoza

 Kramer (Michael Richards) se pridruži Klubu polarnih medvjeda. Jerry (Jerry Seinfeld) nabavi jedan od Kramerovih (Michael Richards) aparata s bombonima zbog kojih se Elaine (Julia Louise-Dreyfus) ne prestaje smijati nastupu Georgeove (Jason Alexander) djevojke. Kramer ima ideju za novi dezodorans koji će mirisati na plažu te predloži George da preduhitri djevojku i prvi prekine s njom. Aparat s bombonima pokaže još jedan nevjerojatan učinak.

Nakon što mu se susjed Martin pokuša ubiti, Jerry (Jerry Seinfeld) se u bolnici upozna s njegovom djevojkom Ginom. Vidovnjak upozori Georgea (Jason Alexander) da odgodi put na Kajmanske otoke, ali ne otkrije zašto. Jerry se zabrine kada ga Martinov prijatelj Newman vidi s Ginom (Gina Gallego). Elaine (Julia Louise-Dreyfus) mora postiti zbog rendgenskog zračenja te počinje halucinirati od gladi.

Jerry (Jerry Seinfeld) i Elaine (Julia Louise-Dreyfus) organiziraju spoj za George (Jason Alexander) i Elaineinu prijateljicu te čekaju rezultate. Iako su jedno drugom obećali da će se izvještavati o događajima, to se ne dogodi. Osim toga, dolazi do problema s oštećenim prezervativom.

3. sezona, epizoda 17 - 19 - 1. rujna

 Jerry (Jerry Seinfeld) upozna Keitha Hernandeza i želi ostaviti dobar dojam. U međuvremenu, George (Jason Alexander) ne želi da ga izbrišu iz kompjutora na Zavodu za zapošljavanje pa im kaže da će dobiti posao u tvrtki Vandelay Industries čije je sjedište u Jerryjevu stanu. Kramer (Michael Richards) i Newman (Wayne Knight) mrze Keitha Hernandeza otkada je navodno pljunuo na njih. Keith pita Jerryja je li Elaine (Julia Louise-Dreyfus) slobodna. Zatim ga ostavi na cjedilu i ode van s Elaine.

George (Jason Alexander) i dalje pregovara sa Zavodom za zapošljavanje. Kramer (Michael Richards) pozove Jerryja (Jerry Seinfeld) da posjete bivše susjede koji su dobili dijete. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) i Keith (Keith Hernandez) uživaju u druženju dok on ne izvadi cigaretu. George želi spavati s visokom ženom. Jerry i Elaine prekinu s Keithom, a Georgeu će se možda ostvariti želja.

Jerry (Jerry Seinfeld) i George (Jason Alexander) ulaze u limuzinu muškarca za kojega Jerry zna da nije bio u avionu. Zatim nazovu Elaine (Julia Louise-Dreyfus) i Kramera da im se pridruže u Madison Square Gardenu. No ondje ih čeka iznenađenje.

 

Seriju 'Seinfeld' ne propustite pratiti vikendom na Doma TV-u.Tagovi