Seinfeld, 14. - 15. rujna

seinfeld
,
seinfeld
hr_HR

Jerry Seinfeld (Jerry Seinfeld), George Costanza (Jason Alexander), Elaine Benes (Julia Louis-Dreyfus) i Cosmo Kramer (Michael Richards) četvero je prijatelja iz New Yorka.

4. sezona, epizoda 4 - 7 - 14. rujna

 Kramer (Michael Richards) ima posljedice od ozljede glave. Jerry (Jerry Seinfeld) i George (Jason Alexander) dobiju još jednu šansu na NBC-u. Jerry baci sat koji su mu poklonili roditelji te upozna ujaka Lea (Len Lesser) koji izvadi sat iz smeća. Kramer pristane Newmanu (Wayne Knight) biti alibi na suđenju zbog brze vožnje. Na sastanku direktori NBC-a odluče napraviti pilot epizodu prema Georgeovu i Jerryjevu scenariju. Dvojac se potom skriva u kafiću od Ludog Joea (Peter Crombie). Elainein (Julia Louise-Dreyfus) psihijatar shvati da Joeu nije ostavio lijekove kada je otišao na put.

Jerryjevi (Jerry Seinfeld) roditelji dolaze i čuju da Ludi Joe (Peter Crombie) ne voli Jerryja. Zatim traže njegov sat. George (Jason Alexander) pregovara s televizijom i dobije kutiju cigara od Susanina (Heidi Swedberg) oca. Jerryjevu ocu ukradu novčanik. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) se vraća s puta i pokušava prekinuti s psihijatrom. Dogovor s televizijom propada.

Jerry (Jerry Seinfeld) odlazi na večeru s roditeljima i ujakom Leom (Len Lesser). Kramera glumi Elaineina (Julia Louise-Dreyfus) novog momka. George (Jason Alexander) odlazi k Russellu (Bob Balaban) zbog serije. Jerry pokuša otkupiti sat. Elaine počinje hodati s Ludim Joeom (Peter Crombie).

Jerryjeva (Jerry Seinfeld) djevojka Naomi (Jessica Lundy) prekine s njim kada čuje Georgeovu (Jason Alexander) poruku. Jerry zamoli Elaine (Julia Louise-Dreyfus) da mu se pridruži na izletu u planine s Georgeom i Susan. Kramer (Michael Richards) nije pozvan. Jerry pristane upoznati svoga bolesnog obožavatelja s kojim se George brzo svadi. Kramer i Naomi pridružuju se društvu i nastane požar.

4. sezona, epizoda 8 - 11 - 15. rujna

 Jerry (Jerry Seinfeld) i George (Jason Alexander) počinju raditi na pilot epizodi serije za NBC. Jerry kaže nešto problematično u razgovoru s Elaininom (Julia Louise-Dreyfus) kolegicom. George i Susan (Heidi Swedberg) kažu ocu za požar. On je izvan sebe, a pisma koja nisu izgorjela u vatri ubrzo pojasne zašto. Kramer (Michael Richards) odlazi u kubansku ambasadu u potrazi za cigarama.

Ludi Joe (Peter Crombie) ostavi Jerryju (Jerry Seinfeld) prijeteću poruku. Kramer (Michael Richards) ima karte za operu Pagliacci. Idu svi, pa čak i Elaine (Julia Louise-Dreyfus) i njezin momak Ludi Joe. Elaine navrati u njegov stan i iznenadi se onim što ugleda. Zatim ga ostavi. Susan (Heidi Swedberg) ne može u kazalište pa George (Jason Alexander) pokušava preprodati njezinu kartu. Joe koji je veliki obožavatelj opere Pagliacci, dolazi na predstavu odjeven u klauna. Elaine i Jerry dolaze zajedno.

Nakon dosta odgađanja, George (Jason Alexander) i Jerry (Jerry Seinfeld) pokušavaju osmisliti scenarij za seriju nekoliko sati prije sastanka s direktorima NBC-ja. Jerry sazna da je djevojka koju je jednom upoznao još djevica, a Elaine (Julia Louise-Dreyfus) joj objasni kako se muškarci ponašaju nakon seksa. George želi prekinuti sa Susan (Heidi Swedberg). Elaine naleti na dostavljača hrane. Kramer (Michael Richards) provodi previše vremena pred televizorom.

Georgeova (Jason Alexander) majka završi u bolnici nakon što ga uhvati ''na djelu''. Kada George kaže da to više nikada neće učiniti, Jerry (Jerry Seinfeld) se želi održati natjecanje. Elaine (Julia Louise-Dreyfus) i Kramer (Michael Richards) žele sudjelovati.

 

Seriju 'Seinfeld' ne propustite pratiti vikendom na Doma TV-u.Tagovi