Scooby-Doo: Nove tajne, 9. - 13. rujna

Scooby Doo Nove tajne
,
Scooby Doo Nove tajne
hr_HR

Za ovu ekipu detektiva ne postoji nerješivi slučaj!

2. sezona, epizoda 21 - 9. rujna

 Fred je bačen u budućnost u kojoj je grad Crystal Cove pustoš, a svi su stanovnici nestali osim vrlo stare Daphne. Neprestano ga pita da joj pokaže lokaciju planisfernog diska. Istodobno, u sadašnjosti, posve drukčiji, zli Fred zrcali svaki pokret naše ekipe, traži taj isti planisferni disk.

2. sezona, epizoda 22 - 10. rujna

 Našim se junacima događaju čudne stvari. Čini se da tajna Nibiru postaje sve složenija. Naši junaci pristaju da ih se hipnotizira kako bi mogli ići u svijet snova. Ondje im Nova objašnjava istinu o drevnoj rasi Annunaki, Zloj Tvorevini zakopanoj ispod Crystal Covea i načinu na koji je se može pobijediti.

2. sezona, epizoda 23 - 11. rujna

 U potrazi za Jaguarevim Srcem, Društvo za tajne odlazi južno od granice, u Meksiko. U drevnim majanskim ruševinama žele naći grobnu odaju Lovaca tajni (izvorne majanske skupine Društva za tajne). Kada ih u tome pokuša spriječiti grozna svećenica, moraju riješiti tajnu koja se krije iza svega toga i naći pravu lokaciju Jaguareva Srca. Na kraju zgrabe drevno koplje zakopano s majanskim Lovcima tajni i odnose ga u Crystal Cove. Spremni su suočiti se s tamom koja ih čeka!

2. sezona, epizoda 24 - 12. rujna

 Kad se ekipa vratila s poluotoka Yucatan s drevnim kopljem za koje misle da je Jaguarovo Srce, otkrivaju da je grad prazan! Svi su odvedeni ispod zemlje. Uskoro naši junaci pronalaze svoje sugrađane kako vezani u lancima rade na velikom iskopu koji nadgledaju Kriegstaffe.

Profesor Periklo i preostali članovi njegova Drštva za tajne nadziru iskopavanje. Traže ulaz u špilje u kojima su zakopani ukleto blago i Zla Tvorevina. Naših pet junaka žele spasiti građane iz zlih Periklovih pandža te odluče slijediti njega i ekipu kroz vrata i duboko u najveće dubine.

2. sezona, epizoda 25 - 13. rujna

 Putujući kroz podzemne špilje, naši junaci prate Perikla i njegovu družinu. Uskoro otkrivaju zašto su skupljali četiri ključa na svojem zadnjem putovanju, kako bi se suočili sa Zlom Tvorevinom. Stigavši u odaju s blagom prije Perikla, žele uništiti Zlu Tvorevinu. No zaustave se kada im se Zla Tvorevina obrati. Otkriva im tajnu koja bi mogla promijeniti njihove živote.

 

Animiranu seriju 'Scooby-Doo! Nove tajne' pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u.Tagovi