Scooby-Doo: Nove tajne, 2. - 6. rujna

Scooby-Doo! Nove tajne
,
Scooby-Doo! Nove tajne
hr_HR

Za ovu ekipu detektiva ne postoji nerješivi slučaj!

2. sezona, epizoda 16 - 2. rujna

 Kada šerif Stone ekipi prizna da su ga kao maloga oteli izvanzemaljci, Društvo za tajne odluči provjeriti njegove tvrdnje da se izvanzemaljci nalaze u gradu i da uzimaju uređaje (očito pokušavajući ponovno izgraditi svemirski brod koji se srušio kako bi mogli odletjeti s našeg planeta i nastaviti voditi intergalaktički rat koji se odvija posvuda oko nas). Ekipa je isprva skeptična, ali okolnosti ih vode k tomu da na kraju povjeruju šerifu. U zadnje vrijeme događaju se čudne stvari. Tko može reći da izvanzemaljci ne postoje? Stvari postaju još čudnije kad izvanzemaljci Bartyju Blakeu ukradu novi vrhunski električni auto iz njegova dvorca. Ekipa juri za njima!

Za to vrijeme Scooby i Shaggy misle da su riješili ovu tajnu. Istražujući malo s Velomom, zbilja je uspijevaju riješiti. Ispostavlja se da izvanzemaljci ipak ne postoje, barem u ovoj epizodi!

2. sezona, epizoda 17 - 3. rujna

 Kada Crystal Coveu zaprijeti stado grozne, mutirane stoke, ekipa Društva za tajne otkriva da je riječ o zlom planu profesora Perikla, čiji je cilj uništiti Crystal Cove kako naši junaci ne bi imali kamo skriti planisferni disk! Periklo ga želi i neće prezati ni pred čime da ga dobije. Društvo za tajne baca se na posao, zaskoči mutirano stado u Destroidu i ukrade kravu predvodnicu, spasivši tako grad od sigurna uništenja.

2. sezona, epizoda 18 - 4. rujna

 Kada poznati ska-bend „Neotesani dečko i ska-tastici“ ustane iz groba, Crystal Coveom proširi bolest plesanja. Njihova sablasna ska-glazba mogla bi sve u gradu natjerati da plešu do smrti! Ostatak ekipe potpao je pod utjecaj glazbe i sada Shaggy i Scooby moraju spasiti stvar.

2. sezona, epizoda 19 - 5. rujna

 Kada se glutenski demon podigne i napadne poznatu ljubiteljicu hrane Francilee Jackson, naša ekipa mora spriječiti čudovište prije nego što pojede sav kruh, tjesteninu i ostale slasne namirnice u Crystal Coveu – što bi za Shaggyja i Scoobyja bila najgora noćna mora! No kada se njihovoj potjeri pridruži Fredov junak, dr. Rick Spartan sa svojim vjernim slugom Cachingom, akcija dolazi do usijanja. U velikom nezasitnom okršaju golemih razmjera Shaggy i Scooby moraju pojesti više od glutenskog demona dok ne bude prekasno.

2. sezona, epizoda 20 - 6. rujna

 Pljačkaš na motoru po imenu Dandy Highwayman otima sve žene u Crystal Coveu i naši ga junaci moraju zaustaviti u njegovu zlu naumu. Kad otme i Daphne, Fred gubi kontrolu. Nitko neće ukrasti njegovu djevojku, iako mu trenutačno nije djevojka.

 

Animiranu seriju 'Scooby-Doo! Nove tajne' pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u.Tagovi