S.W.A.T. - 25. - 29. svibnja

swat, 2. sezona
,
swat, 2. sezona
hr_HR

Doma TV na male ekrane donosi napete epizode serije 'S.W.A.T.' koja slijedi narednika specijalnih jedinica S.W.A.T. koji je rastrgan između odanosti ulici i dužnosti prema svojim kolegama kada dobiva zadatak da organizira posebno obučenu jedinicu za rješavanje zločina na ulicama Los Angelesa...

2. sezona, epizoda 2 - 25. svibnja

Neuspjela otmica uvlači specijalce u pokušaje nesmiljene turske bande da oslobode mladoga sina svoga vođe. Hondo (Shemar Moore) trudi se da sin njegova prijatelja iz djetinjstva ne završi u zatvoru poput oca.

2. sezona, epizoda 3-4 - 26. svibnja

Hondo (Shemar Moore) pomaže zamjenici okružnog tužitelja Niji Wells (Nikiva Dionne) kad porotnici na njezinu suđenju bezobzirnom mafijaškom šefu prime prijetnje.

Potraga specijalaca za nemilosrdnim kradljivcem droge prisili Honda (Shemar Moore) na suradnju s Nijinim (Nikiva Dionne) otuđenim suprugom. Dok timu prijeti kresanje budžeta, Street (Alex Russell) donosi tešku odluku kako bi ga vratili na radno mjesto.

2. sezona, epizoda 5-6 - 27. svibnja

Hondo (Shemar Moore) i Chris (Lina Esco.) udružuju se kako bi zaustavili krijumčare droge na kruzeru koji se vraća u grad. Street (Alex Russell) se suočava s konkurentskim časnikom na Akademiji radi prilike da se ponovno pridruži specijalcima.

Istraga specijalaca niza nasilnih oružanih pljačaka ponovno spaja Jessicu (Stephanie Sigman) s nekadašnjim doušnikom u izraelskoj mafiji. Street (Alex Russell) dovodi u pitanje svoj tretman u Akademiji, dok se Chris (Lina Esco) nađe pred nekonvencionalnim izazovom u pogledu spojeva.

2. sezona, epizoda 7-8 - 28. svibnja

Luca (Kenny Johnson) i njegov otac (gostujuća uloga: Michael O’Neill) posluže se povezanošću svoje obitelji s legendarnom 40 godina starom otmicom, kako bi pomogli u rješavanju zločina jednoga imitatora. Hondo (Shemar Moore) teško ostaje smiren nakon rasno motiviranog zaustavljanja u prometu u Arizoni.

Nesmiljena kampanja jedne videoblogerice na društvenim medijima ugrožava specijalce u njihovoj namjeri da je zaštite od uhode.

2. sezona, epizoda 9-10 - 29. svibnja

Dok Hondo (Shemar Moore) progoni osumnjičenoga silovatelja koji je drogirao njegovu mlađu sestru, Mumford (Peter Onorati) vodi specijalce u potragu za ubojicom u bijegu čija je meta direktor tehnološke tvrtke zbog poslovnih razmirica.

Nakon smrtonosne krađe u kriminalističkom labosu losanđeleske policije, specijalci moraju pronaći lopove prije nego što unište dokaze od ključne važnosti za njihova suđenja istaknutim pojedincima.

Hit seriju 'S.W.A.T.' ne propustite pratiti od podnedjeljka do petka na Doma TV-u!

 Tagovi