S.W.A.T. - 11. - 15. svibnja

swat - 1
,
swat - 1
hr_HR

Doma TV na male ekrane donosi napete epizode serije 'S.W.A.T.' koja slijedi narednika specijalnih jedinica S.W.A.T. koji je rastrgan između odanosti ulici i dužnosti prema svojim kolegama kada dobiva zadatak da organizira posebno obučenu jedinicu za rješavanje zločina na ulicama Los Angelesa...

1. sezona, epizoda 14 - 11. svibnja

Nakon što je vatrena eksplozija zatvorila slučaj Ubojice Taštine dvije godine prije, Luca je siguran da je vidio pokojnog serijskog ubojicu dok je bio u ophodnji sa Streetom. Upozorava bivšu glumicu Kerri Simms da je čovjek koji ju je pokušao ubiti živ i traži Hondovu pomoć u potrazi za autom u kojem je vidio ubojicu.

1. sezona, epizoda 15 - 12. svibnja

Nakon serije pljački oklopnih vozila vlasnik trgovine za pozajmljivanje novca Craig obavještava svog prijatelja Honda da njegov konkurent Dale pere novac za pljačkaše. Craig nudi timu da bude njihov doušnik i S.W.A.T. zajedno s posebnom jedinicom FBI-a priprema akciju kojom će uništiti bandu pljačkaša. Ali kad uhvate Dalea kako pali novac iz posljednje pljačke, Hondo saznaje da je Carig ubijen.

1. sezona, epizoda 16 - 13. svibnja

Rick Owens, zaštitar tvrtke Granger Protection ranjen je dok pokušava spriječiti otmicu mlade nasljednice Juliette Carlton. Juliette se oduvijek kretala u lošem društvu i to je natjeralo njezine bogate roditelje da angažiraju zaštitare. Rick sumnja da njezin bivši dečko Steven Earl Webb ima veze s najnovijom otmicom.

1. sezona, epizoda 17 - 14. svibnja

Angel Lucero, član bande Los Reyes bježi pred policijom i ostavlja svog mrtvog partnera pije nego što je našao utočište u domu jedne obitelji. Nakon što ga Cortez nagovori da pusti jednog taoca u zamjenu za auto kojim će pobjeći, Hondo predvodi napad na njega i uhićuje ga.

1. sezona, epizoda 18 - 15. svibnja

Dok S.W.A.T. patrolira ulicama na Dan policijske ophodnje, Hondo u Oaklandu pomaže svojoj sestri Briani da presele svog bolesnog oca u Los Angeles. Iako je očekivao da je sve spremno za put, Hondo saznaje da se njegov otac, unatoč odredbama liječnika, ne želi preseliti.

Hit seriju 'S.W.A.T.' ne propustite pratiti od podnedjeljka do petka na Doma TV-u!

 Tagovi