Ne propustite treću sezonu reality serije 'Restauratori' od 23. travnja na Doma TV-u!

Doma TV donosi treću sezonu reality serije 'Restauratori'! Serija prati otkvačenu ekipu radionice za restauraciju iz koje svaka stara, zahrđala starina izađe kao potpuno novi i vrijedan kolekcionarski predmet. Svaki projekt predstavlja im novi izazov, a ove sezone vidjet ćemo kako će restaurator Rick Dale i njegov tim, između ostaloga, obnoviti top iz 19. stoljeća, džuboks iz 1950-ih i Edisonov projektor filmova s početka 20. stoljeća!



Iskusni stručnjak za restauraciju Rick Dale i njegova otkvačena ekipa vraćaju se u trećoj sezoni reality serije 'Restauratori'! U svojoj radionici u Las Vegasu oni neumorno i uvijek s jednakim entuzijazmom restauriraju zahrđale, istrošene predmete te im tako vraćaju stari sjaj. Bez obzira na to radi li se o golemoj benzinskoj crpki iz 1940-ih ili o dječjoj igrački iz 1960-ih, svaka restauracija rizičan je projekt u kojem se bezvrijedna hrđa pretvara u vrijedan kolekcionarski predmet. Međutim, ove restauracije nisu jednostavne. Svaki projekt nosi svoje izazove za Ricka i njegov tim, koji često moraju iskoristiti svoju kreativnost i iskušati vlastitu snalažljivost kako bi projekt uspješno priveli kraju. Stvari se više ne izrađuju kao nekoć, ali u Rickovoj radionici stari predmeti ponovno postaju novi!



U trećoj sezoni ove dinamične reality serije Rick i njegovi dečki ostat će zadivljeni kad im u radionicu stigne 100 godina star mutoskop, a dobit će i zadatak da obnove Edisonov projektor filmova s početka 20. stoljeća. Ekipa će se baviti i starim džuboksom iz 1950-ih kada Rick i njegov brat Ron naiđu na njega vozeći se povijesnom autocestom Route 66. Ostali antikviteti i predmeti kojima će momci u ovoj sezoni pokušati vratiti stari sjaj uključivat će i hodalicu iz 1930-ih, stari talijanski autić iz lunaparka, derutni top iz 19. stoljeća, kao i automat za mjerenje ljubavi s početka prošlog stoljeća!



Iskusni tručnjaci za restauraciju daju sve od sebe radeći na svakom projektu, no hoće li to biti dovoljno da svaki put zadovolje klijenta? Pogledajte u trećoj sezoni ove reality serije!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju