Restauratori, 30. rujna - 1. listopada

Restauratori 4. sezona - 6
,
hr_HR

Doma TV na male ekrane donosi 'Restauratore', zanimljivu reality seriju u kojoj najbolji američki restauratori obnavljaju predmete i istovremeno istražuju njihov originalni sjaj, mjesto u američkoj povijesti i utjecaj na popularnu kulturu.

4. sez., ep. 7. - 30. rujna

Rick i njegov tim suočeni su s teškim zadatkom kad im u radionicu stigne Honda ATC iz 1972. godine. Mogu li oni preživjeti trnoviti put k restauraciji ili će ovo vozilo na tri kotača skrenuti s puta? A malo poslije, Ron i Tyler puni su zločestih planova dok smišljaju Rickovu momačku zabavu. Hoće li uspjeti osmisliti pravu daleovsku pijanku ili će se morati dovesti u red?

4. sez., ep. 8. - 30. rujna

Nakon što mu signalni top s početka 20. stoljeća uleti u radionicu, Rick se priprema za veliku eksploziju. Može li on okupiti svoje trupe kako bi lansirali ovo terensko vatreno oružje ili će im ova restauracija odgovoriti uzvratnom paljbom? Nakon toga, u radionici pokušavaju održati svoju prvu dražbu. Hoće li ovaj važni projekt donijeti zaradu ili će na kraju to skupo platiti? A malo poslije, u radionici pozdravljaju talijanski rasklopni bicikl iz 1950-ih. Mogu li oni samo projuriti kroz ovaj projekt ili će zapeti na strmoj uzbrdici?

4. sez., ep. 9. - 1. listopada

Sammy Hagar daje Ricku zadatak da mu prenamijeni stari hladnjak u točionik za rum. Hoće li Rickov izum biti golemi hit ili će ovaj hladnjak neslavno propasti? A malo poslije, u radionici se prihvaćaju obnove automata za kockanje s temom konja koji je dovezen u radionicu, ali je pokvaren.

4. sez., ep. 10. - 1. listopada

Rick se priprema za gužvu nakon što mu klijent donese automat za borbu na ruke iz 1950-ih. Može li on pobijediti ili će biti gubitnik? A malo poslije, Kelly odlučuje preuzeti veću ulogu u radionici dok ekipa obnavlja perilicu za rublje iz 1930-ih.

Seriju 'Restauratori' pratite subotom i nedjeljom na Domi TV.
 

 Tagovi