Restauratori, 23. - 24. veljače

img placeholder
,
hr_HR

Najbolji američki restauratori obnavljaju predmete i istovremeno istražuju njihov originalni sjaj, mjesto u američkoj povijesti i utjecaj na popularnu kulturu.

2. sezona, epizoda 5 - 6 - 23. veljače

Nakon što im klijent doveze jako rijedak britanski motocikl iz 1950-ih, Rick ubacuje u najvišu brzinu kako bi ispunio ovu misiju bez premca. Može li izbjeći sve prepreke iz davnina ili će ovaj projekt propasti prije ciljne ravnine? A nešto poslije, tim mora dobro uključiti moždane vijuge kako bi obnovili vagu iz 1940-ih. Mogu li oni pravilno kalibrirati ovu napravu ili će im ovaj komplicirani poduhvat biti pretežak?

Rick i njegov tim dobivaju priliku obnoviti jako rijedak rendgenski aparat iz robne kuće iz 1940-ih koji se koristio za isprobavanje cipela? Može li Rick sigurno zakoračiti prema restauraciji ove radioaktivne naprave ili će ovaj predmet biti preopasan za svačije zdravlje? Poslije im učiteljica prvašića donosi mehaničku spravu za uklanjanje jezgre i kore jabuke iz 1880-ih. Može li tim dobro zagristi za ovaj projekt i dobiti dobru ocjenu ili će jedna trula jabuka pokvariti cijeli sanduk jabuka?

2. sezona, epizoda 7 - 8 - 24. veljače

Nakon što Rickov sin Tyler slučajno pronađe aparat za kavu iz 1950-ih, tim treba što prije skuhati formulu za obnovu. Hoće li uspjeti pretvoriti ovaj derutni dozator u vrijedan antikvitet ili će im ovaj projekt donijeti nevolje? Rick je nešto poslije suočen s izazovom da preuredi frižider Montgomery Ward iz 1930-ih u spremište za vino. Može li Rick zadržati hladnu glavu dok izvodi ovu starinsku obnovu ili će ovaj ledeni zadatak izazvati otapanje Merlota?

Rick i njegov tim započinju pravu utrku nakon što im klijent stigne u radionicu s go-kartom iz 1960-ih. Mogu li oni stručno popraviti ovo maleno motorno vozilo ili će ovaj projekt biti karting-katastrofa? Tyler se nešto poslije upušta u zavjeru kako bi popravio ventilator iz 1950-ih kao poklon Ricku za Dan očeva. Može li on ležerno prohujati kroz ovaj tajni zadatak ili će jedna malena pogreška baciti iznenađenje tajnovitog sina u vjetar.

 

Uzbudljivu seriju 'Restauratori' ne propustite pogledati vikendom na Doma TV-u!Tagovi