Restauratori, 16. - 17. veljače

Restauratori 8 - 6
,
hr_HR

Najbolji američki restauratori obnavljaju predmete i istovremeno istražuju njihov originalni sjaj, mjesto u američkoj povijesti i utjecaj na popularnu kulturu.

2. sezona, epizoda 1. - 2. - 16. veljače

Rick i njegov tim trebaju obnoviti boksačku arkadnu igru koja testira snagu s početka 20. stoljeća. Može li Rick nokautirati ovaj izazov ili će se ovaj projekt teške kategorije pokazati kao pretežak protivnik? A nešto poslije, njegov tim ima jako kratak rok za popraviti stari željeznički sef. Mogu li ga otključati i uspješno okončati restauraciju ili će ovaj stari sef za zlato ostati zapečaćen hrđom zauvijek?


Rick i njegov brat Ron kreću na izlet u prašnjavo, pustinjsko smetlište kako bi potražili uništene antikvitete za preuređenje i prodaju. Hoće li ih dočekati skrivena oaza puna potencijalne zarade ili će se izgubiti lutajući ovom pustoši? A nešto poslije Rick preuzima restauracijski rizik i stavlja pumpu za gorivo iz 1920-ih na dražbu. Može li dobro zaraditi ili će ponuditelji ostati bez goriva prije nego što on dođe na nulu?
 

2. sezona, epizoda 3. - 4. - 17. veljače

Rick i njegov tim odlaze u lokalni muzej u Las Vegasu kako bi obnovili sirenu za zračni napad za civilnu zaštitu iz 1957. godine. Mogu li oni izdržati ovu nuklearnu restauraciju ili će propustiti pronaći dobar zaklon? Nešto poslije klijent im donosi blagajnu obloženu niklom s početka 20. stoljeća. Hoće li uspjeti dobro zaraditi na ovom stroju za gotovinu ili će se ovaj stari kalkulator pokazati kao financijski promašaj?


Nakon što se u radionicu dokotrlja stari usisavač za vlakove, Rick i njegov tim pokušavaju besprijekorno popraviti ovu golemu napravu za čišćenje. Hoće li uspjeti izvršiti ovaj zadatak ili će ovaj projekt izletjeti s tračnica? Poslije jedan klijent traži restauraciju svojih crvenih kola iz djetinjstva. Hoće li tim dobro usmjeriti restauraciju ovih klasičnih kola ili će ova derutna igračka ostati obično smeće na kotačima?

Uzbudljivu seriju 'Restauratori' ne propustite pogledati vikendom na Doma TV-u!Tagovi