Restauratori, 14. - 15. listopada

Restauratori 4. sezona - 17
,
hr_HR

Doma TV na male ekrane donosi 'Restauratore', zanimljivu reality seriju u kojoj najbolji američki restauratori obnavljaju predmete i istovremeno istražuju njihov originalni sjaj, mjesto u američkoj povijesti i utjecaj na popularnu kulturu.

4. sez., 13. - 14. ep. - 14. listopada

Rick se priprema za obnovu košarkaške arkadne igre iz 1950-ih, ali zbog problema s elektronikom mora ući u jedinstveni poslovni dogovor. U radionici, jednostavna rasprava između Tylera i Rona raste do sveobuhvatnog rata podvalama. Malo poslije, jedan klijent stavlja pred Ricka i njegov tim izazov da učine njegov stolac za brijanje sličnim njegovu automobilu Shelby Cobra.

Chumlee iz Zalagaonice dolazi u radionicu s automobilom na pedale Murray iz 1950-ih i posebnom vizijom za njegovu restauraciju. Hoće li Rick pristati na njegov zahtjev za ovom kompliciranom obnovom ili će ga uvjeriti da prihvati klasičniju restauraciju? A malo poslije, ekipa popravlja motocikl Honda Superhawk iz 1965. koji nije bio u pogonu od 1980-ih i kojem nedostaje jedan ključni dio.
 

4. sez., 15. - 16. ep. - 15. listopada

Snaga radionice je na ispitu kad im dostave automat za ispitivanje snage Hi-Striker iz lunaparka na restauraciju. Mogu li Rick i dečki udariti o zvono ili će ekipa neslavno ispasti iz igre? A malo poslije, dečki prianjaju k obnovi rijetkog, ručno izrađenog pištolja za čavle iz 19. stoljeća.


 

Klijent donosi Ricku rastavljeni motocikl 59 BMW s bočnom prikolicom na restauraciju. Može li on vratiti ovom motociklu staru slavu ili će zbog dijelova koji nedostaju morati napustiti projekt. Malo poslije, dečki rade na starom automatu za olovke koji će biti stavljen na dražbu u humanitarnu svrhu, a Ricku u posjet dolazi skupljač antikviteta koji prodaje neke jedinstvene predmete.


 

Seriju 'Restauratori' pratite subotom i nedjeljom u popodnevnom terminu na Domi TV.Tagovi