Quantico, 9. - 13. rujna

Quantico
,
Quantico
hr_HR

Raznovrsna skupina regruta stigla je u FBI-evu bazu na obuku. Oni su najbolji, najpametniji i najprovjereniji pa se čini nemogućim da je jedan od njih osumnjičen za organiziranje najvećeg napada na New York nakon 11. rujna.

1. sezona, epizoda 1 - 9. rujna

 Raznovrsna skupina regruta stigla je u FBI-evu bazu na obuku. Oni su najbolji, najpametniji i najprovjereniji pa se čini nemogućim da je jedan od njih osumnjičen za organiziranje najvećeg napada na New York nakon 11. rujna.

Preskačući natrag i naprijed između budućnosti — nakon terorističkog napada na stanicu Grand Central Station — i sadašnjosti — 20-tjedne obuke u FBI-evoj akademiji u Quanticu — pratimo živote sedmero FBI-evih regruta. Te mlade ljude tjeraju do krajnjih granica kako bi skresali broj kandidata, sve dok na kraju ne ostanu samo oni najbolji. Proganjana pitanjima o svom pokojnom ocu i njegovoj misterioznoj karijeri tajnog agenta, Alex Parrish pridružuje se FBI-u u potrazi za odgovorima. Od ostalih njezinih kolega na obuci tu su Ryan Booth (bivši vojnik), Shelby Wyatt (kao južnjačka ljepotica i siroče), Eric Packer (mormon mučne prošlosti), Simon Asher (prvi FBI-ev regrut koji se otvoreno izjasnio kao gay), Nimah Amin (kao prava muslimanka s dvostrukim životom) i Caleb Haas (kojemu je FBI obiteljski posao). Njihovi mentori na akademiji — Miranda Shaw i Liam O’Connor — imaju neograničeno iskustvo, ali komplicirane odnose s FBI-em i jedno s drugim. Kad Alex Parrish dozna da su joj smjestili za teroristički napad, mora bježati i spašavati golu kožu pokušavajući otkriti koji je od njezinih bivših kolega s obuke pravi terorist prije nego što izvrši novi napad.

1. sezona, epizoda 2 - 10. rujna

 Alex je u bijegu i mora nadmudriti Liama i njegov tim kako bi u svom stanu pronašla bilo što čime bi mogla očistiti svoje ime. Za to vrijeme, u prisjećanju na obuku u Quanticu, novi agenti na obuci dobivaju zadatak pronaći iglu u plastu sijena dok traže potencijalne prijetnje za nacionalnu sigurnost.

1. sezona, epizoda 3 - 11. rujna

 U Quanticu Alex napokon dobiva informacije o svom ocu i njegovoj prošlosti u FBI-u, ali u budućnosti njezina majka Sita igra ključnu ulogu kad je Liam uvjeri da sudjeluje u konferenciji za medije na nacionalnoj televiziji, u kojoj će preklinjati Alex da se preda. Također u Quanticu, novi agenti na obuci uče o umjetnosti profiliranja i fokusiraju se na jake i slabe strane svojih kolega, naposljetku dovodeći u pitanje njihovo samopouzdanje i drugarstvo.

1. sezona, epizoda 4 - 12. rujna

 U Quanticu regruti su dobili zadatak izvesti vježbu spašavanja talaca koja poljulja Alex pa dovede u pitanje svoje sposobnosti i pita se treba li odustati od Quantica. U budućnosti Alex i dalje traži tragove i pronađe jedan koji dovede u pitanje nevinost jednog od njezinih najbližih kolega. No je li njezin trag doista ono što misli? Nitko nije onakav kakvim se čini.

1. sezona, epizoda 5 - 13. rujna

 Vježbenici prvi put napuštaju kamp i odlaze na prvi tajni zadatak. Večer je puna nepredvidljivih događaja, a Alex i Ryan zbližavaju se dok se testiraju vještine regruta. U budućnosti Alex odluči reći svoju stranu priče pa daje prvi javni intervju nakon kojega se svi čude i pitaju tko doista govori istinu.

 

Epizode serije 'Quantico' ne propustite pratiti subotom na Doma TV-u!

 Tagovi