Quantico, 30. rujna - 4. listopada

Quantico
,
hr_HR

Raznovrsna skupina regruta stigla je u FBI-evu bazu na obuku. Oni su najbolji, najpametniji i najprovjereniji pa se čini nemogućim da je jedan od njih osumnjičen za organiziranje najvećeg napada na New York nakon 11. rujna.

1. sezona, epizoda 16 - 30. rujna

 U Quanticu agenti na obuci dobivaju vježbu koja osobno pogodi Shelby. A u budućnosti Alex dobiva neočekivanu saveznicu u Hanni, dok nastavlja s pokušajima da spriječi terorista da opet napadne.

1. sezona, epizoda 17 - 1. listopada

 U Quanticu je trenutačni zadatak agenata na obuci učenje o krijumčarenju ljudi, kad ih Liam i Miranda izazovu da prijeđu američko-kanadsku granicu bez putovnica. U međuvremenu, u budućnosti, Simon nastavlja pomagati Alex pronaći terorista, ali time dovodi svoj život u veliku opasnost.

1. sezona, epizoda 18 - 2. listopada

 U Quanticu agenti na obuci provjeravaju jedni druge kako bi odredili tko će dobiti najviša sigurnosna odobrenja, a u tom procesu Alex, Shelby i Iris otkrivaju iznenađujuće činjenice o Drew, Willu i Calebu. U međuvremenu, u budućnosti, Alex kontaktira s Claire Haas (glumi je Marcia Cross) kako bi pronašla njezine nestale prijatelje i šokira se kad otkrije što se dogodilo Calebu.

1. sezona, epizoda 19 - 3. listopada

 U Quanticu je Dan karijera, a agenti na obuci sreću se s predstavnicima raznih FBI-evih ogranaka kako bi odlučili kojim će putem poći u budućnosti. U budućnosti Alex nastavlja tražiti terorista, a u tom procesu otkriva poznata lica – uključujući i jedno koje zna teroristov cilj.

1. sezona, epizoda 20 - 4. listopada

 Do diplomiranja je ostalo tek nekoliko tjedana pa agente na obuci šalju u razne terenske urede, gdje Alex i Ryan zajedno rade na jednom slučaju. U međuvremenu, u budućnosti, dolazi do obrata u Shelbynu i Calebovu odnosu, a Alex ne zna komu može vjerovati kad otkrije nove informacije o čovjeku kojega voli.

 

Epizode serije 'Quantico' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

 Tagovi