Quantico, 23. - 27. rujna

Quantico
,
hr_HR

Raznovrsna skupina regruta stigla je u FBI-evu bazu na obuku. Oni su najbolji, najpametniji i najprovjereniji pa se čini nemogućim da je jedan od njih osumnjičen za organiziranje najvećeg napada na New York nakon 11. rujna.

1. sezona, epizoda 11 - 23. rujna

 Teroristi odgovorni za bombaški napad na stanicu Grand Central napokon se otkrivaju, no umjesto odgovora ostaje još više pitanja. A u Quanticu regruti dobivaju zasluženih nekoliko slobodnih dana za blagdane, ali nisu svi tako radosni kad se otkriju tajne, a granice zamagle.

1. sezona, epizoda 12 - 24. rujna

 Alex se nađe usred kongresnog saslušanja, na kojem svjedoči o terorističkim bombaškim napadima. Uvjerena da Elias nije djelovao sam, odlučna je u namjeri da otkrije istinu. A u Quanticu nova skupina agenata na obuci pridružuje se Alex i njezinim kolegama, što dovodi do napetosti i konkurencije između dviju skupina vježbenika.

1. sezona, epizoda 13 - 25. rujna

 Ovoga tjedna agenti na obuci uče kako izvući informacije iz doušnika, no kad testiraju svoje vještine u stvarnom svijetu, uskoro uviđaju da biti agent nije lako kao što se čini. U međuvremenu, u budućnosti, Alex i još jedan agent nađu se u životno opasnoj situaciji kad budu prisiljeni pružiti povjerljive informacije koje bi mogle rezultirati smrtonosnim posljedicama.

1. sezona, epizoda 14 - 26. rujna

 U Quanticu agenti na obuci udružuju se u timove za obuku iz defenzivne vožnje, a napetosti između Liama i Drew eksplodiraju, što rezultira šokantnim priznanjima i posljedicama. U budućnosti Simon se hrve sa svojom novom stvarnošću nakon onoga što se dogodilo. Čak iako mu njegovi prijatelji pokušavaju pomoći, nije sigurno hoće li ikad više biti onaj isti.

1. sezona, epizoda 15 - 27. rujna

 Teroristička ćelija pokuša se infiltrirati u Quantico, prisilivši Mirandu i Liama da plate smrtonosnu cijenu. A u budućnosti Alex nastavlja primati upute od terorista – samo što je ovaj put na kocki život Claire Haas (koju glumi Marcia Cross).

 

Epizode serije 'Quantico' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!Tagovi