Quantico, 2. sezona

quantico, 2. sezona - 1
,
quantico, 2. sezona - 1 Foto: PR
hr_HR

SUB - NED 00.00

(Quantico), SAD, 2015., kriminalistička serija

Tvorac serije: Joshua Safran

Glume:
Josh Hopkins ... Liam O’Connor
Yasmine Al Massri... Nimah Amin
Johanna Braddy ... Shelby Wyatt
Priyanka Chopra ... Alex Parrish
Tate Ellington ... Simon Asher
Aunjanue Ellis ... Miranda Shaw

 

U drugoj sezoni tijekom obuke u CIA-i, Alex se nađe usred smrtonosne zavjere koja prijeti velikom broju ljudi diljem svijeta. Novi CIA-ini regruti počinju voditi operaciju protunadzora na Farmi, dok se Alex i Ryan snalaze u novom odnosu. U budućnosti, Ryan i Raina pokušavaju poremetiti plan terorista da se stope s taocima. U budućnosti Alex ima tajni zadatak infiltrirati se u terorističku skupinu koja drži taoce, a šokira se kad otkrije da među njima ima i poznatih.

O glumcima:

Priyanka Chopra
(Alex Parrish):

Priyanka Chopra ostvaruje svoj američki televizijski debi s ulogom Alex Parrish u veoma iščekivanoj ABC-jevoj drami Quantico.
Chopra je glumica, glazbenica i bivša Miss svijeta, prepoznata međunarodno širom svijeta. Njezin debitantski singl, In My City, na kojem gostuje will.i.am, bio je glasom franšize Thursday Night Football mreže NFL za sezonu 2012. – 2013. Chopra je humanitarka i radi kao UNICEF-ova ambasadorica dobre volje i Girl Up šampionki Ujedinjenih naroda te je uključena u brojne aktivnosti koje štite prava djece i promoviraju obrazovanje djevojaka u Indiji, uključujući i dobrotvornu organizaciju nazvanu po njoj, Zakladu Priyanka Chopra.

(Foto: PR)

Aunjanue Ellis
(Miranda Shaw)

Aunjanue Ellis glumi Mirandu Shaw u ABC-jevoj iščekivanoj drami Quantico.
Ellis je također glumila u brojnim filmovima, uključujući Tajni život kućnih pomoćnica Tatea Taylora, u kojem je glumila Yule Mae Davis, kućnu pomoćnicu uhićenu zbog navodne krađe prstena. U Taylorovu filmu o životu Jamesa Browna Get On Up Ellis je glumila Vicki Anderson, koju je Brown u svojoj autobiografiji proglasio možda najboljom pjevačicom koju je ikad čuo. Ellis je također glumila s Denzelom Washingtonom u filmu Otmica metroa 123, kao i u filmu Valentinovo čovjeka iz pećine. Bila je nominirana za nagradu SAG za ulogu Mary Ann Fisher u filmu Ray. Ellis je nominirana za nagradu NAACP Image Award za ulogu studentice medicine u filmu Georgea Tillmana Jr.-a Časni ljudi, u kojem je glumila s Cubom Goodingom Jr. i Robertom De Nirom.

Yasmine Al Massri
(Nimah Amin):

Prije rada u Quanticu Yasmine Al Massri glumila je s Johnom Malkovichem u svom američkom glumačkom debiju, televizijskoj dramskoj seriji Crossbones. Od filmskih uloga tu su međunarodno priznati film Juliana Schnabela Miral, uz Vanessu Redgrave, Freidu Pinto i Willema Dafoea, The Last Friday, koji je osvojio nagradu za najbolji film na Međunarodnom filmskom festivalu u Dubaiju 2011. Al Massri probila se kao glumica u nagrađivanom libanonskom filmu Caramel, scenaristice i redateljice Nadine Labaki. Taj je film, do danas najuspješniji te Arapkinje, primljen na Filmski festival u Cannesu 2007., a Al Massri je također priskrbio nagradu za najbolju glumicu ansambla glumica na međunarodnom filmskom festivalu u Abu Dhabiju. Al Massri rođena je na Bliskom istoku, a u Pariz se odselila s 20 godina. Ondje je diplomirala na multimediji i nastupima uživo na umjetničkoj školi L’Ecole des Beaux Arts de Paris. Al Massri je karijeru započela u plesu, kad se 2000. pridružila plesnoj družini Souraye Baghdadi u Parizu. Nadahnuta velikim koreografima, istraživala je klasične i inovativne načine izvođenja arapskog repertoara i otvorila se prema svjetskom folkloru, flamenku, salsi i afričkom plesu. Ubrzo nakon toga stvorila je vlastiti stil nastupa i režirala se u brojnim videima koji su viđeni na festivalima performativnih umjetnosti širom svijeta.

Johanna Braddy
(Shelby Wyatt):

Osim što igra glavnu ulogu kao regrutkinja FBI-a Shelby Wyatt u ABC-jevoj seriji Quantico, Johannu se može vidjeti Lifetimeovoj seriji UnREAL, od kritičara hvaljenoj dramskoj seriji o događajima iza kulisa reality natjecanja o parovima, u kojoj glumi s Constance Zimmer, Shiri Appleby i Freddiejem Stromom.
Godine 2009. Braddy je dobila povremenu ulogu u seriji kanala ABC Family Bratstva i sestrinstva, ulogu po kojoj je još prepoznaju i koja ju je nametnula kao obećavajuću novu glumicu. Nakon rada na seriji Bratstva i sestrinstva, Braddy je nastavila raditi redovito sljedeće četiri godine ostvarujući uloge na filmovima kao što su Slava, Cura na lošem glasu, Kletva 3, Paranormalno 3 i Hit the Floor, kao i u televizijskim serijama kao što su Besramnici, Southland i mnogim drugima. Godine 2012. Braddy je odabrana za ulogu Jenny Matrix u inovativnoj web-seriji Video Game High School. Ta je serija bila među prvima te vrste i postigla je golem uspjeh s više od 1 milijarde pregleda.

Ne propustite premijernu sezonu nove serije koja će donijeti uzbudljive trenutke i mnoštvo otkrivenih tajni!Tagovi