Principe, 30. rujna - 1. listopada

Principe - 30
,
hr_HR

U uzbudljivoj seriji 'Principe' stvarnost i fikcija isprepleću se na jedinstven način. Dio zapleta u seriji inspiriran je stvarnim događajima.

1. sez., 8. ep. - 30 rujna

Prije nego što Morey pregleda mjesto gdje radi Fátima, netko ga je preduhitrio i odnio sav informatički materijal. Fátima kaže Moreyu da je neki muškarac prati. Morey joj ne može reći da je kao učiteljica u školi postala još jedna sumnjivica u očima šefova Tajne službe i da će je zbog toga ispitati kao sve ostale njezine kolege. Morey vjeruje u Fátiminu nevinost, ali počinju nicati sumnje kad se pojavi nekoliko indicija protiv nje.

1. sez., 9. ep. - 30. rujna

Morey se povlači iz slučaja jer je Fátimi otkrio da je agent Tajne službe. Odlazi na prisilan godišnji odmor. Posjećuje oca i odlučuje se vratiti u Ceutu.

1. sez., 10. ep. - 1. listopada

Fátima je u opasnosti jer je Tajna služba želi uhvatiti da bi surađivala s njima. Obitelj Ben Barek i dalje je uznemirena zbog Abduova pisma u kojem se potvrđuje da je otišao među džihadiste. Fátima zna da je to lažno pismo, ali ne može to reći obitelji. Tajna služba koristi se svim sredstvima (čak i videosnimkom Moreyeva i Fátimina seksa) da bi ona prešla na drugu stranu. Fran uspije potvrditi da Alfi nije bio u Ceuti onoga dana kad mu je sin ubijen. Nije očekivao da je Quílez povezan s Albertovom smrti.

1.sez., 11. ep. - 1. listopada

Tajna služba presreće poruku kojom se upozorava na skorašnju Akrabovu akciju u Ceuti. Morey je prisiljen otići Fátimi da bi doznao detalje o toj novoj prijetnji. Ima samo jednu večer da bi slomio njezin otpor i uvježbao je da postane suradnica Tajne službe. Pokazuje joj korisne metode, ali i pokušava nešto mnogo teže: da mu Fátima ponovno vjeruje.

Epizode serije 'Principe' pratite subotom i nedjeljom na Domi TV.


 Tagovi