Prijatelji, 18. veljače - 24. veljače

prijatelji
,
hr_HR

Humoristična serija o najpoznatijoj skupini prijatelja s malih ekrana prati njihovu svakodnevnicu dok zajedničkim snagama pronalaze ljubav, prijateljstvo i vlastite životne putove, a sve to uz mnogo smijeha.

3. sezona, epizoda 17 - 20 - 18. veljače

Usamljeni Ross posjećuje Carol dok je Rachel na skijanju sa svojim prijateljima.

Phoebe je izvan sebe jer joj se brat želi oženiti dvostruko starijom ženom. Dok radi kao konobarica, Monica od obožavatelja dobiva napojnicu koja vrijedi malo bogatstvo. Chandler se zbog hipnoterapijske kazete ponaša kao žena.

Rachel ide na prvi spoj otkad je prekinula s Rossom. Monica izlazi s Peteom iako je on i dalje ne privlači.

Joey misli da je pronašao pravu ljubav. Rachelina šefica izlazi s Chandlerom, što stvara problem Rachel. Monica nasljeđuje kuću za lutke.

3. sezona, epizoda 21 - 24 - 19. veljače

Kad Pete kupi restoran, Monica mora odlučiti treba li prihvatiti njegovu ponudu da ondje radi. Ross pomaže ozlijeđenoj Rachel umjesto da daje intervju na televiziji. Joey i Chandler udomljavaju patku i pile.

Ross misli da je tip s kojim Rachel izlazi lud. Joey se zaljubi u Kate, no kad joj ponude posao u Los Angelesu, ona ga prihvati.

Ross pronalazi čudnu izraslinu na stražnjici. Phoebe ne može odabrati između dva tipa. Monicin dečko iznenadi je ne zaprosivši je.

Na Monicin užas, Pete planira sudjelovati u ultimate fightu. Phoebe Rossu namješta žensku koja je bila ćelava. Billy Crystal i Robin Williams pojavljuju se u ovoj epizodi.

3. sezona, epizoda 25, 4. sezona, epizoda 1 - 3 - 20. veljače

Društvo ide na plažu. Phoebe susreće obiteljskog prijatelja koji ima veze s prošlošću njezine obitelji. Ross otkriva da ga Rachel i dalje voli.

Ross ponovno izlazi s Rachel nakon što je nehotice preuzeo odgovornost za njihov prekid. Phoebe se susreće sa svojom majkom. Monicu sprži meduza.

Phoebe vjeruje da se u mački koja joj je uskočila u torbu za gitaru u Central Perku nalazi duh njezine pomajke. Joeyjev pokušaj da proda zabavni centar pokazao se opasnim.

Monica pokušava dokazati da može skuhati gurmansku večeru za svoju majku. Chandler se nađe u neugodnoj situaciji dok izlazi s Rachelinom šeficom.

4. sezona, epizoda 4 - 7- 21. veljače

Joey podučava nadzornika zgrade dvoranskim plesovima kako bi ga spriječio da izbaci Rachel i Monicu. Phoebe želi izaći sa seksi klijentom.

Joey misli da Chandler mrzi njegovu novu djevojku – no istina je da je Chandler izbjegava zato što ga ona privlači. Ross i Rachel pokušavaju jedno drugog učiniti ljubomornim.

Rossova predivna nova djevojka ima vrlo prljav stan. Chandler se bolje upoznaje s Joeyjevom djevojkom.

Chandlera izjeda krivnja nakon što je poljubio Joeyjevu djevojku. Rossov glazbeni talent nije toliko sjajan kako misle on i Phoebe.

4. sezona, epizoda 8 - 9; 11 - 12 - 22. veljače

Na Dan zahvalnosti Joey kažnjava Chandlera zbog poljupca s Kathy. Monica se iznenadi kad posjeti oftalmologa, privlačnog sina njezina bivšeg dečka.

Dečki pokušavaju biti spontani i divlji. Rachelina šefica ponudi joj promaknuće. Monica mora birati između stalnog posla glavne kuharice u restoranu i cateringa s Phoebe.

Phoeben polubrat objavio je nešto nevjerojatno – oženio se svojom starijom djevojkom i želi da im Phoebe bude surogat-majka. Joey se našao u klasnoj svađi u Rossovu muzeju.

Phoebe je implantiran embrij i ostaje trudna. Mali izazov prerasta u veliko natjecanje između dečki i cura, a ulog oklade je da se zamijene za stanove.

4. sezona, epizoda 13 - 16 - 23. veljače

Chandler se muči s prihvaćanjem Kathyne nove uloge u predstavi, gdje glumi da vodi ljubav sa zgodnim muškarcem. Rachel privuče kupac nakon što su je degradirali na mjesto prodavačice, a Monica odlučuje da je Joeyjev novi, veći stan stvoren za zabave.

Joey se nema vremena istuširati nakon što se vratio kući s trodnevnoga ribičkog izleta i žuri se na set novog filma Charltona Hestona. Rachel namješta Rossu šefovu kćer, a cure vode Chandlera u striptiz-bar da ga razvedre nakon što je prekinuo s djevojkom.

Chandler sretne Janice koja je sad rastavljena i shvaća da mu je iritantnija nego ikada. Ross igra ragbi da impresionira Emily, a Monica pokušava shvatiti čemu služi tajanstveni prekidač u njezinu stanu.

Rachel priredi Emily lažnu oproštajnu zabavu da bi mogla vidjeti Joshuu izvan posla, a trudna Phoebe zaželi se mesa.

4. sezona, epizoda 17 - 19 - 24. veljače

Dečki shvaćaju da njihov TV prima pornoprogram besplatno, a Phoebe otkriva da nosi trojke. Zbunjeni Ross i Emily stalno završavaju na suprotnim stranama Atlantika dok pokušavaju odlučiti kako se osjećaju.

Phoebe može dati ime jednom djetetu. Rachelin plan da zavede svog dečka izjalovi se, a Joey slučajno kaže Chandleru da misli da ima grozno ime. Ross je zabrinut za svoju vezu s Emily.

Monica i Rachel učinit će sve da od dečki povrate svoj stari stan. Ross zaprosi Emily i ona pristaje. Prijatelji su zabrinuti da su Ross i Emily u preranoj fazi veze da bi se vjenčali.


Ne propustite pogledati 'Prijatelje' od ponedjeljka do nedjelje u prijepodnevnom terminu na Doma TV-u!Tagovi