Prijatelji, 17. - 22. prosinca

prijatelji
,
hr_HR

Humoristična serija o najpoznatijoj skupini prijatelja s malih ekrana prati njihovu svakodnevnicu dok zajedničkim snagama pronalaze ljubav, prijateljstvo i vlastite životne putove, a sve to uz mnogo smijeha.

4.sez., 4. - 7. ep. - 17. prosinca

Joey podučava nadzornika zgrade dvoranskim plesovima kako bi ga spriječio da izbaci Rachel i Monicu. Phoebe želi izaći sa seksi klijentom.

Joey misli da Chandler mrzi njegovu novu djevojku – no istina je da je Chandler izbjegava zato što ga ona privlači. Ross i Rachel pokušavaju jedno drugog učiniti ljubomornim.

Rossova predivna nova djevojka ima vrlo prljav stan. Chandler se bolje upoznaje s Joeyjevom djevojkom.

Chandlera izjeda krivnja nakon što je poljubio Joeyjevu djevojku. Rossov glazbeni talent nije toliko sjajan kako misle on i Phoebe.
 

4.sez., 8. - 11. ep. - 18. prosinca

Na Dan zahvalnosti Joey kažnjava Chandlera zbog poljupca s Kathy. Monica se iznenadi kad posjeti oftalmologa, privlačnog sina njezina bivšeg dečka.

Dečki pokušavaju biti spontani i divlji. Rachelina šefica ponudi joj promaknuće. Monica mora birati između stalnog posla glavne kuharice u restoranu i cateringa s Phoebe.

Ross se trudi održati vezu na daljinu. Chandler pokušava Rachel naći dečka. Monica spletkari da uspostavi autoritet na novom poslu u restoranu.

Phoeben polubrat objavio je nešto nevjerojatno – oženio se svojom starijom djevojkom i želi da im Phoebe bude surogat-majka. Joey se našao u klasnoj svađi u Rossovu muzeju.
 


4.sez., 12. - 15. ep. - 19. prosinca

Phoebe je implantiran embrij i ostaje trudna. Mali izazov prerasta u veliko natjecanje između dečki i cura, a ulog oklade je da se zamijene za stanove.

Chandler se muči s prihvaćanjem Kathyne nove uloge u predstavi, gdje glumi da vodi ljubav sa zgodnim muškarcem. Rachel privuče kupac nakon što su je degradirali na mjesto prodavačice, a Monica odlučuje da je Joeyjev novi, veći stan stvoren za zabave.

Joey se nema vremena istuširati nakon što se vratio kući s trodnevnoga ribičkog izleta i žuri se na set novog filma Charltona Hestona. Rachel namješta Rossu šefovu kćer, a cure vode Chandlera u striptiz-bar da ga razvedre nakon što je prekinuo s djevojkom.

Chandler sretne Janice koja je sad rastavljena i shvaća da mu je iritantnija nego ikada. Ross igra ragbi da impresionira Emily, a Monica pokušava shvatiti čemu služi tajanstveni prekidač u njezinu stanu.
 


4.sez., 16. - 19. ep. - 20. prosinca

Rachel priredi Emily lažnu oproštajnu zabavu da bi mogla vidjeti Joshuu izvan posla, a trudna Phoebe zaželi se mesa.

Dečki shvaćaju da njihov TV prima pornoprogram besplatno, a Phoebe otkriva da nosi trojke. Zbunjeni Ross i Emily stalno završavaju na suprotnim stranama Atlantika dok pokušavaju odlučiti kako se osjećaju.

Phoebe može dati ime jednom djetetu. Rachelin plan da zavede svog dečka izjalovi se, a Joey slučajno kaže Chandleru da misli da ima grozno ime. Ross je zabrinut za svoju vezu s Emily.

Monica i Rachel učinit će sve da od dečki povrate svoj stari stan. Ross zaprosi Emily i ona pristaje. Prijatelji su zabrinuti da su Ross i Emily u preranoj fazi veze da bi se vjenčali.


4.sez., 20. - 23. ep. - 21. prosinca

Monica odjene Emilynu vjenčanicu. Chandler tjera Joeyja na liječenje hrkanja u kliniku za spavanje. Rachel tjera Joshuu od sebe jer je nagonski predložila vjenčanje.

Rachel i zaručeni Ross svatko za sebe prisjećaju se vremena kad su bili zajedno. Prijatelji dobiju pozivnice za Rossovo vjenčanje, ali neće svi ići. Phoebe ne može ići zbog trudnoće, a Rachel radije ne bi bila ondje i gledala Rossa kako se ženi nekom drugom.

Nakon što Joey gotovo izgubi Rossov vjenčani prsten, Ross pita i Joeyja i Chandlera da mu budu kumovi. Cure organiziraju darivanje djece za Phoebe.
Na putu u London radi Rossova vjenčanja Chandler i Joey svađaju se tijekom razgledavanja. Nakon razgovora s Phoebe, Rachel shvaća da još voli Rossa. Smjesta putuje za London, što uznemiri Phoebe. Prvi dio dvodijelne epizode.


4.sez., 24. ep.; 5.sez., 1.-3. ep. - 22. prosinca

Phoebe pokušava upozoriti prijatelje da Rachel dolazi u London. Pijani Chandler i Monica poseksaju se. Rossov otac svađa se s Emilynim ocem oko plaćanja svadbe. Rachel se ušulja u crkvu gdje iznenadi Rossa, ali ne kaže mu da ga još voli. Dok izgovara zavjete, Ross zabunom Emily nazove Rachel. Drugi dio dvodijelne epizode.

Ross i Emily su se vjenčali, ali Emily mu ne može oprostiti što ju je nazvao Rachel tijekom govorenja zavjeta. Rachel odlazi na putovanje koje je trebalo biti Rossovo i Emilyno bračno putovanje. Nakon dogovora da će se prestati sastajati kad se vrate kući, Chandler i Monica traže mjesto za seks.

Chandler ljubi i Rachel i Phoebe kako bi prikrio poljubac s Monicom. Rachel napokon kaže Rossu kako se osjeća, no on odgovara da to nije prikladno jer je on oženjen s Emily. Phoebe dobiva trudove.

Društvo otkriva da Phoebe mrzi TV-kuću PBS nakon što Joey pristane pomoći u telefonskom prikupljanju novca. Emily kaže Rossu da će mu dati drugu šansu samo ako prekine sve veze s Rachel.

Epizode omiljene serije 'Prijatelji' pratite od ponedjeljka do subote na Doma TV-u.

 Tagovi