Preživljavanje udvoje, 9. - 13. listopada

preživljavanje udvoje 6
,
hr_HR

'Preživljavanje udvoje' američka je dokumentarna serija koja prati dvojac stručnjaka za preživljavanje u divljini u unaprijed određenim scenarijima u izazovnom okruženju.

 6. sez., 11. ep. - 9. listopada

Uronjeni do struka u močvari sliva rijeke Atchafalaya u saveznoj državi Louisiana, E. J. i Jeff gube se u labirintu kanala, okruženi aligatorima i zmijama otrovnicama. Bez sigurnog puta do civilizacije, moraju odrediti smjer putovanja kako bi izašli iz rukavca i stigli do kopna.

6. sez., 12. ep. - 10. listopada

Duboko u gorju Kavkaz E. J. i Jeff nalaze se u strašnom scenariju preživljavanja u kojem su okruženi medvjedima od 360 kg te zatočeni u potpuno mračnoj špilji. Kako bi preživjeli, moraju surađivati i pronaći put u civilizaciju.

6. sez., 13. ep. - 11. listopada

U paklenoj savani južnoafričke Divlje obale, E. J. i Jeff izgubljeni su i okruženi čoporima afričkih lavova. Bez hrane, vode i zaštite, moraju se kretati kroz jedan od najopasnijih terena na planetu kako bi pronašli put do civilizacije.

6. sez., 14. ep. - 12. listopada

Izgubljeni u sušnoj delti rijeke Okavango u Bocvani E. J. i Jeff moraju se suočiti s agresivnim mužjacima slonova i teritorijalnim nilskim konjima od 1360 kg kako bi preživjeli i pronašli put k civilizaciji.

Dan zmija: 1. ep. - 13.  listopada

Dave i Cody zaglibe do pojasa u rupi za koju Dave vjeruje da je aligatorova jazbina.

 

'Preživljavanje udvoje' pratite od ponedjeljka do petka u popodnevnom terminu na Domi TV!Tagovi