Preživljavanje udvoje, 2. - 6. listopada

preživljavanje udvoje 6
,
hr_HR

'Preživljavanje udvoje' američka je dokumentarna serija koja prati dvojac stručnjaka za preživljavanje u divljini u unaprijed određenim scenarijima u izazovnom okruženju.

6. sez., 6. ep. - 2. listopada

Veteran zračnih snaga Bo McGlone i bivši pripadnik zelenih beretki Grady Powell zajedno preživljavaju u hladnome planinskom lancu Bighorn Mountains u saveznoj državi Wyoming usred oštre zime. Prolazeći kroz surovi snježni teren, svoje će sposobnosti dovesti do krajnjih granica u nastojanju da pošalju signal za pomoć.

6. sez., 7. ep. - 3. listopada

Vojni veterani Grady Powell i Bo McGlone ostavljeni su na različitim lokacijama u kolumbijskoj džungli kako bi odigrali scenarij vojne operacije koja je pošla po zlu. Sa samo dva pomagala, kartom i mačetom, moraju preživjeti u gustoj džungli, pronaći jedan drugoga i potražiti spas.

6. sez., 8. ep. - 4. listopada

Ostavljeni u pakleno vrućim savanama u južnom Brazilu, obožavateljima najdraži sudionici emisije „Goli i prestrašeni” E. J. Snyder i Jeff Zausch moraju pronaći način da prežive ovaj suhi krajolik bez vode i hrane, kao i put natrag u civilizaciju.

6. sez., 9. ep. - 5. listopada

Izgubljeni u južnoameričkoj šumi Araucaria na nadmorskoj visini od 1600 m, vojni veteran E. J. Snyder i stručnjak za preživljavanje u divljini Jeff Zausch moraju se suočiti s otrovnim jamičarkama, boriti se s veprom te preživjeti opasni teren u potrazi za spasom.

6. sez., 10. ep. - 6. listopada

E. J. i Jeff hrabro putuju kroz paklenu pustinju na istoku savezne države Ute. Zbog potrage za vodom prisiljeni su spuštati se niz okomitu stranu kanjona, penjati uz strmu padinu ravne gore te izdržati pakleno putovanje kroz jednu od najopasnijih pustinja u državi.

'Preživljavanje udvoje' pratite od ponedjeljka do petka u popodnevnom terminu na Domi TV!Tagovi