Prebrzi vozači, 5. sezona

Prebrzi vozači 4.
,
Prebrzi vozači 4.
hr_HR

PON - PET 08,55

(Speeders), SAD, 2010., reality serija
Tvorac serije: Kara Kurcz

Na ekrane Doma TV-a stiže peta sezona reality serije 'Prebrzi vozači' koja donosi najgora izdanja neodgovornih vozača dok krše zakon. Kamere policajaca na ulicama ovjekovječit će slučajeve vožnje preko ograničene brzine te nevjerojatna priznanja i isprike ekscentričnih vozača.

O seriji:
Reality serija 'Prebrzi vozači' donosi opasnosti, teškoće i pokoji zabavni trenutak koji svakodnevno doživljava policija na području od Kalifornije do Kanzasa. Policajci love vozače koji krše zakon i suočavaju ih s dokazima, a pritom svjedoče nevjerojatnim izlikama i opravdanjima. Od vozača koji za volan sjedaju pod utjecajem narkotika do vozača koji se ne pridržavaju limita brzine, reality serija 'Prebrzi vozači' donosi najbizarnije trenutke neodgovornih vozača.

U četvrtoj sezoni, američka policija zaustavlja prebrze vozače koji im prodaju nevjerojatne i bizarne izlike. Dok jedan kalifornijski vozač juri u bar loviti komade u pratnji jedne žene, u Las Vegasu ne baš slavni reper Holy Thiefa zabavlja policajca. Na Floridi policija prati jednog Njujorčanina koji je odlučio održati lekciju iz filozofije na brooklynski način. Policija intervenira dok vozač hitne pomoći vozi svoj osobni automobil kao da je na poslu, a u Teksasu će naručitelj morati pričekati pizzu jer je policajac Williams zaustavio prebrzog dostavljača.

Ne propustite uzbudljivu reality seriju 'Prebrzi vozači' od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!Tagovi