Prebrzi vozači, 15. - 19. lipnja

Prebrzi vozači 4.
,
Prebrzi vozači 4.
hr_HR

Reality serija 'Prebrzi vozači' donosi opasnosti, teškoće i pokoji zabavni trenutak koji svakodnevno doživljava policija na području od Kalifornije do Kanzasa.

5. sezona, epizoda 2 - 3 - 15. lipnja

U ovoj epizodi policajac Schwartz zaustavlja dragog djedicu koji je na motociklu prašio autocestom vozeći više od 160 km/h. Atmosfera se kvari kad policajac Hunter zaustavi buduću pjevačicu koja ne bi smjela dati otkaz na trenutačnom poslu. A na kraju policajac Hickman zaustavlja dva pješaka koji nesumnjivo pod utjecajem alkohola nepropisno prelaze cestu.

U ovoj epizodi zamjenik Stretchert zaustavlja dva fina gospodina koji idu na sastanak s bivšim djevojkama i to u striptiz-bar. Zatim policajac Davis ne vjeruje priči o pokvarenom kombiju koju mu prodaje jedan brzi vozač. A na kraju policajac Morgan zaustavlja noćnu pticu umornu nakon vrlo živahne noći.

5. sezona, epizoda 4 - 5 - 16. lipnja

U ovoj epizodi zamjenik Rubel zaustavlja recidivista koji je tijekom proljetnog odmora uhićen čak 12 puta. Zatim policajac Davis nailazi na zaposlenika restorana brze hrane koji pravi tacose s posebnim dodatkom, slinom. A na kraju policajac Acke vodi srednjoškolskog sportaša na obližnje igralište da vidi baca li brzo kao što vozi.

U ovoj posebnoj epizodi zaustavljamo najluđe i najzgodnije brze vozače ovoga ljeta. Od skupine partijanerica u Marylandu koje pokazuju sise do ekipe koja trese plažu zvučnicima od 800 vata u Panama Beachu. Hvatamo ljetne partijanere u svim kutcima zemlje.

5. sezona, epizoda 6 - 7 - 17. lipnja

U ovoj epizodi policajac Slaughter zaustavlja dva naoružana kauboja koji nam daju lekciju o pravima koja proizlaze iz Drugog amandmana. Zatim policajac Stretchert zaustavlja uzgajivača peradi. A na kraju kaplar Moschetto zaustavlja brzog vozača koji se izvlači jedievskim mentalnim moćima.

U ovoj epizodi policajac Hunter zaustavlja Pepeljugu koja je krenula na maturalnu zabavu, no prebrzo juri svojom bundevom. Zatim zamjenik Husar zaustavlja par smrdljivih ljubitelja životinja s kućnim ljubimcem tvorom. A na kraju zamjenik Hickman nailazi na vlastitog dvojnika kad zaustavi vozača koju mu nevjerojatno sliči.

5. sezona, epizoda 8 - 9 - 18. lipnja

U ovoj epizodi policajac Hartsell zaustavlja vozača s pimpanim automobilom koji je opremio svakojakim smećem iz željezarije. Zatim policajac Haselton zaustavlja mesara bez vozačke dozvole. A na kraju igrač paddle balla daje nekoliko sportskih savjeta policajcu Corbettu.

U ovoj epizodi policajac Williams zaustavlja vozilo puno talijanskih turista koji su u potrazi za vrckavim američkim damama. Zatim policajac Slaughter zaustavlja krntiju kojom upravlja proizvođač bongova u potrazi za klopom. A na kraju zamjenik Hickman zaustavlja psihijatra sa suprugom koji pokušavaju izbjeći kaznu uz pomoć mentalnih igrica.

5. sezona, epizoda 10 - 11 - 19. lipnja

U ovoj epizodi policajac Hartsell zaustavi krupnog opakog motociklista čija pila pripada njegovoj ženi! U nastavku policajac Olson zaustavi nekolicinu tinejdžera i da im iznenadni kviz o Barryju Manilowu koji oni, naravno, ne prođu. Na kraju zamjenik Hickman zbog prekoračenja brzine zaustavi Rusa koji tvrdi da je u domovini bio vozač automobilističkih utrka.

U ovoj epizodi policajac Williams zaustavi vrlo zbunjenu organizatoricu vjenčanja zbog vožnje u pogrešnom smjeru jednosmjernom ulicom. U nastavku policajac Duran zaustavi prebrzog vozača s čitavom šumom osvježivača zraka u obliku drveća. Na kraju četiri daskašice koje sreća prati u borbi s valovima sreća napusti nakon što se zamjere policajcu Duranu.

Ne propustite uzbudljivu reality seriju 'Prebrzi vozači' od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

 Tagovi