Prebrzi vozači, 14. - 15. rujna

prebrzo vozači
,
prebrzo vozači
hr_HR

Reality serija 'Prebrzi vozači', prateći rad policije od Kalifornije do Kanzasa, u svakom nastavku donosi avanture policajaca koji love vozače koji krše zakon i suočavaju ih s dokazima.

1. sezona, epizoda 9 - 10 - 14. rujna

 Vozimo se s američkim policajcima dok zaustavljaju prebrze vozače koji ništa ne slute i smišljaju najluđe i najnevjerojatnije vozačke isprike. U ovom nastavku gladan vozač ignorira policijske sirene i prebrzo vozi do „drive-through” restorana; nekolicina momaka koja se zabavlja na proljetnim praznicima u kamionetu dobije zadnju opomenu od zamjenika u Panama City Beachu; mlada žena u Washingtonu pokuša se šarmom i slatkim psićem izvući iz kazne, a u New Yorku osornog i drskog studenta ulove u prebrzoj vožnji.

Vozimo se s američkim policajcima dok zaustavljaju prebrze vozače koji ništa ne slute i smišljaju najluđe i najnevjerojatnije vozačke isprike. Partijanerice koje zaustavi policija zaustave promet u Hollywoodu; policajac zaustavi automobil pun pasa u Kanzasu; u Floridi svadljivi student visi kroz krovni prozor i ulove ga zbog piva i laganja; u Illinoisu loša vozačica ima priču za svaku udubinu na svom automobilu, a naprasita žena inzistira da ne smije dobiti prometnu kaznu na rođendan.

1. sezona, epizoda 11 - 12 - 15. rujna

 Vozimo se s američkim policajcima dok zaustavljaju prebrze vozače koji ništa ne slute i smišljaju najluđe i najnevjerojatnije vozačke isprike. U ovom ćemo nastavku uloviti vozača koji vozi s ugašenim prednjim svjetlima te otkriti da je pušio marihuanu; u New Yorku studentica kao ispriku za prebrzu vožnju navede odlazak na prvi spoj; kada rutinsko zaustavljanje u Hollywoodu rezultira zapljenom vozila, vozač policajcu kaže da bi radije da ga upucaju nego da izgubi svoj automobil; U Beverly Hillsu ljubiteljicu mode zaustave jer nije vezala sigurnosni pojas i zbog vožnje u pogrešnom smjeru jednosmjernom ulicom, a ona za sve okrivi svoje cipele; a u Burbanku ćemo sresti vozača koji vozi prebrzo jer mora na toalet.

Vozimo se s američkim policajcima dok zaustavljaju prebrze vozače koji ništa ne slute i smišljaju najluđe i najnevjerojatnije vozačke isprike. U ovom ćemo nastavku vidjeti vozačicu iz Newport Beacha koja vozi prebrzo jer žuri na šišanje; u Ithaci u New Yorku bezobrazni nadzornik žuri natrag na posao prije nego što se beton osuši; u Van Nuyku ćemo uloviti vozača zbog nepropisnog skretanja kojemu to nije prva prometna kazna; u Burbanku ćemo uloviti vozača koji tvrdi da se izgubio, ali ubrzo se sazna da je za suputnika izdan nalog za uhićenje; u Oxnardu Ernie „Čekić” zaustavi vozačicu zbog nepropisnog skretanja i otkrije da je pila „Long Island Iced Tea”.

 

Ne propustite novu uzbudljivu i zanimljivu reality seriju 'Prebrzi vozači' vikendom u popodnevnom terminu na Doma TV-u!Tagovi