Prebrzi vozači, 12. - 13. listopada

prebrzi vozači, 2. sezona
,
prebrzi vozači, 2. sezona
hr_HR

Reality serija 'Prebrzi vozači', prateći rad policije od Kalifornije do Kanzasa, u svakom nastavku donosi avanture policajaca koji love vozače koji krše zakon i suočavaju ih s dokazima.

2. sezona, epizoda 11 - 12 - 12. listopada

 U ovoj epizodi, prebrzi vozač u Alta Deni traži od suvozača pravni savjet (upitne kvalitete). Zatim policajac Izquierdo zaustavi auto u L. A.-u čiji su naplatci možda skuplji od auta na kojem stoje, a pijani vozač u New Jerseyju igra s nadolazećim vlakom igru "Tko će prvi skrenuti". I na kraju, upoznajemo dragog tatu koji juri kući kako bi stigao na 16. rođendan svoje kćeri.

Prvo smo u Beverly Hillsu gdje iz auta jednoga vozača dolazi neizdrživ miris marihuane. Policajac Rudy gotovo da je zamijeni za čudnu kolonjsku vodu. Zatim smo u Vermontu, na državnom sajmu u Rutlandu, gdje dvije bakice s izgorjelim farom imaju grube riječi za arogantne mlade uobražence u gradu. Osim toga, serija postaje mjesto na kojem se sreću prijatelji kad zaustavimo kompiće s MySpacea, a tu je i eksplozivno zaustavljanje sa stručnjakom za barut.

2. sezona, epizoda 13/ 3. sezona, epizoda 1 - 13. listopada

 U Bricku u New Jerseyju prebrza vozačica, samoprozvana dobra cura, pravi se važna tetovažom "zločesta cura". U Bakersfieldu u Kaliforniji konobarica nudi policajcu najgore mito u povijesti – osim ako baš želite uštedjeti tri dolara na pizzi. Osim toga, policajac Moschetto zove pseću jedinicu u Marylandu, a saznajemo i novosti o jednom od najupečatljivijih prebrzih vozača iz prošle sezone!

 

Ne propustite novu uzbudljivu i zanimljivu reality seriju 'Prebrzi vozači' vikendom u popodnevnom terminu na Doma TV-u!Tagovi