Kriminalistička serija 'Tijelo je dokaz'.

Američka glumica Dana Delany rođena je 1956. Godine u New Yorku. Impresivnu karijeru je započela sedamdesetih godina prošlog stoljeća na Brodwayju, u međuvremenu okusivši čari filma, ali i televizije. Mlađoj publici je možda najpoznatija kao doktorica Megan Hunt u kriminalističkoj hit-seriji Tijelo je dokaz.

Iako je lik kojeg tumači briljantan, ali vrlo hladan i nepristupačan, sama Dana je potpuna suprotnost. U 61. godini života uživa u svom mlađahnom izgledu te nesputanoj slobodi. Nikada se nije udavala, niti je imala djece, ali to ne znači da joj život nije bio ispunjen.
Naime, poznata je po svojoj slobodnoumnosti i senzualnosti. Iako je odrasla u katoličkoj obitelji, Delany je vrlo otovrena po pitanju intimnog života. Jednom prilikom je čak izjavila kako preferira biti s mlađim muškarcima još od kad je bila u dvadesetim godinama iz jednostavnog razloga zato što su zabavniji te kako joj se sviđa njihova mlađahna energija pošto je i ona oduvijek bila mlada za svoje godine.

Iako svoj mlađahni izgled prepisuje zdravoj prehrani i redovitom vježbanju te genetici, estetska kirurgija joj nije potpuna nepoznatica. Prije 14. godina problala je botox, međutim prilikom uštrcavanja, estetski kirurg joj je pogodio živac u čelu te oštetio mišić desnog oka, pa kao posljedica toga joj je desno oko malo „niže“. Nakonj toga se zaklela kako više nikad neće „pod nož“,a je li to obećanje prekršila prosudite sami.

 

 


Više informacija o seriji i glumcima možete pronaći na linku
Tijelo je dokaz

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju