Potjera, 12. listopada

potjera
,
potjera
hr_HR

Producenti Jerry Bruckheimer i Jennifer Johnson donose nam policijsku seriju koja gledatelje od prve epizode baca usred igre mačke i miša u kojoj je ekipa saveznih šerifa u paklenskoj potjeri za najopasnijim američkim bjeguncima.

1. sezona, epizoda 3 - 4

 Godinama je irski mafijaš u bijegu Jack Druggan živio mirnim životom s lažnim identitetom i zarađivao kao psiholog koji pomaže bivšim zatvorenicima. Ali pravo lice pokazuje kad odluči osvetiti napad na svoju ženu tako da ubije sve napadače, a ostavlja na životu one koji mogu posvjedočiti o njegovim ubojstvima. Čak se i maskira tako da izgleda kao na starim slikama iz svog policijskog dosjea i izaziva ekipu saveznih šerifa da ga uhvate. Ekipa ubrzo shvaća da on priprema veliku pljačku. Jimmy upozorava Annie da on možda neće uvijek biti ondje da je spriječi u glupim rizicima koji mogu završiti smrću.

Nakon brutalnog ubojstva, Faith Maples povede svoju kćer u bijeg suludo ubijajući diljem Teksasa. Slučaj postaje još zamršeniji kad ekipa shvati da je bjegunica psihički poremećena osoba ograničenih umnih sposobnosti i Annie Frost otkriva šokantan zaokret u tom slučaju.

 

Napetu akcijsku seriju 'Potjera' ne propustite pratiti subotom u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u!Tagovi