Posljednji brod, 3. sezona

Posljednji brod, 3. sezona - 1
,
Posljednji brod, 3. sezona - 1
hr_HR

PON - PET 01.35

(The Last Ship), SAD, 2016., dramska serija
Tvorci serije: Steven Kane, Hank Steinberg
Izvršni producenti: Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller, Jack Bender, Steven Kane, Hank Steinberg

Glume: 

Eric Dane … kapetan Tom Chandler
Adam Baldwin … Mike Slattery
Charles Parnell … Russell Jeter
Travis van Winkle... Danny Green
Bridget Regan... Sasha Cooper

Doma TV na male ekrane donosi treću sezonu napete dramske serije 'Posljednji brod' o globalnoj katastrofi koja je zadesila ljudske živote. U trećoj sezoni posada broda Nathan James svoju pozornost usmjerava na Aziju zbog glasina o mogućoj mutaciji izvornog virusa koja je prouzročila novu epidemiju u Japanu. Posljedice za čitavi svijet mogu biti stravične...

 

O glumcima:

ERIC DANE
(Kapetan Tom Chandler)

Eric Dane rođen je u San Franciscu i zadnja dva desetljeća gledamo ga u brojnim filmskim i televizijskim ulogama. Na televiziji je započeo s gostovanjima u serijama 'The Wonder Years', 'Bračne vode' i 'Roseanne'. 2000. godine dvije sezone glumio je u hit-seriji 'Čarobnice', a 2005. godine pojavio se u drugoj sezoni uspješne serije 'Uvod u anatomiju'.

ADAM BALDWIN
(Prvi časnik Mike Slattery)

Adam Baldwin može se pohvaliti impresivnim rasponom filmskih uloga, ukupno više od 60 – od projekata velikih studija do neovisnih filmova. Kao tinejdžer u Chicagu odabran je između 4000 mladih glumaca za ulogu Rickyja Lindermana u filmu iz 1980. 'My Bodyguard' u kojem je glumio Matt Dillon. Iste je godine privukao pozornost Roberta Redforda koji mu je donio ulogu u filmu 'Obični ljudi'. Baldwin je surađivao s legendarnim Stanleyjem Kubrickom u filmu 'Full Metal Jacket'.

CHARLES PARNELL
(Časnički namjesnik Russell Jeter)

Charles Parnell rođen je u Chicagu gdje je počeo glumiti u kazalištu Piven Theater Workshop. Zatim se preselio u New York i počeo raditi u avangardnom kazalištu s redateljima poput Davida Herskovitza i Todda Alcotta. Nakon godina u kazalištu i gostujućim ulogama u serijama 'Zakon i red', 'Bez traga', 'Heroji iz strasti' i brojnim drugim, Parnell je glumio u predstavi 'The Overwhelming' koja je dobila fantastične kritike.

TRAVIS VAN WINKLE
(Danny Green)

Rođen je u Kaliforniji, a vratio se u Hollywood preko Georgie. Travis Van Winkle došao je u Los Angeles kada je imao 20 godina i radio je otkako je došao. Što se tiče televizije, Van Winkleovi posljednji uradci uključuju 'Dva i pol muškarca', 'Cure bez love' i 'Odgoj za početnike', ponovno se pojavljuje u 'Sretni svršeci' i u više epizoda '90210'. Glumio je i u serijama 'Grk', 'Veronica Mars', 'Campus Ladies', 'O. C.', 'Malcolm u sredini' i 'Sedmo nebo'.

BRIDGET REGAN
(Sasha Cooper)

Regan je diplomirala na Umjetničkoj akademiji Sveučilišta Sjeverna Karolina.Regan se od 2006. pojavljuje u raznim televizijskim serijama i filmovima. Godine 2008. počinje snimati 'Legendu o tragaču', televizijsku seriju temeljenu na serijalu 'Mač istine' Terryja Goodkinda. Igrala je ulogu glavne svećenice Kahlan Amnell, koja je joj je priskrbila kultni status.

 

 

Seriju 'Posljednji brod' ne propustite pratiti u subotu u večernjem terminu na Doma TV-u! Više o trećoj sezoni saznajte OVDJE.Tagovi