Pod sretnom zvijezdom, 9. - 12. rujna

Pod sretnom zvijezdom - 1
,
Pod sretnom zvijezdom - 1
hr_HR

Telenovela 'Pod sretnom zvijezdom' uzbudljiva je i emocijama nabijena serija o neobičnim sudbinama članova jedne 'kvartovske ekipe', prijateljicama i prijateljima odraslima u istom naselju.

1. sezona, epizoda 72 - 9. rujna

 Dina je u šoku ugledavši svog oca Stjepana pred vratima. Slaven tješi Krešu koji je ljut i tužan zbog degradacije na poslu. Zbunjeni profesor Bojan Bartol (Davor Janjić) luta fakultetom u potrazi za Ninom. Zlatko je ljut na Vlastu jer je u novinama izašao negativan članak o Nini i EFM-u. Adam ne može vjerovati da je Tonka naumila otići u Bratislavu potražiti Vedrana. Dina pomaže Ivi da se pripremi i obuče za svoje vjenčanje. Krešo i Slaven ostanu zbunjeni nakon upoznavanja sa Stjepanom, novim šefom kancelarije. Vesna pokuša još jednom razgovarati s ocem. Martin se požali Egonu da je sav njihov trud oko projekta Koloseum propao. Zora je u čudu kada joj se električar predstavi kao profesor informatike.

1. sezona, epizoda 73 - 10. rujna

 Ivo je u komi, ne razumije zašto je Vesna odustala od vjenčanja. Slaven tješi Adama zbog prekida s Tonkom. Fanika se oduševi kada joj priđe Luka (Alan Katić), zgodni vlasnik restorana. Krešo je sve više zabrinut jer je Marta sve bliže istini. Nina je zabrinuta za Tonku koja je otišla u Bratislavu pomoći Vedranu. Ivo ne može vjerovati da je Vesna odlučila prekinuti trudnoću. Na pregledu kod dr. Olića Suzana sazna da je trudna. Ena ponudi Marini da ode s njom. Razočarana i uplakana Tonka javi Nini da se vraća natrag. Vlasta pokaže Zlatku fotografiju na kojoj su zajedno Ena i Marina. Miki je ljut zbog propalog natječaja.

1. sezona, epizoda 74 - 11. rujna

 Egon pokušava objasniti Mikiju zašto je poništen natječaj. Nina dolazi kod Vlaste kako bi se obračunala s njom. Zlatko je izvan sebe vidjevši Enu i Marinu kako se ljube. Dina se začudi saznavši da je njezin novi šef Franckove kancelarije. Nakon što je saznala da je trudna, Suzana u šoku zove Beti. Egon kaže Slaven da je Miki odlučio zatvoriti ured. Zlatko odluči angažirati Švarca da pronađe Enu i Marinu. Zora se brine jer je pronašla neke nepravilnosti u radu fakulteta. Slaven ostane u čudu kada mu Nina kaže da ga ostavlja. Beti primijeti da je Fanika zaljubljena. Dina i Ivo odluče razgovarati s ocem. Suzana slučajno pronađe Boženinu bilježnicu s njezinom ispovjedi. Vedran se vrati u Hrvatsku u društvu Sibile (Vanessa Radman).

1. sezona, epizoda 75 - 12. rujna

 Krešo ne razumije zašto se Zora nije pojavila. Suzana kaže Marti da moraju ozbiljno razgovarati. Adam i Slaven šokirani su iznenadnom pojavom Sibile. Nera želi znati zašto se Stjepan odjednom vratio. Martin sazna da je Ena prodala kuću. Švarc javi Zlatku da su Ena i Marina otputovale na Karibe. Ivo i Dina kažu Neri da im je otac rekao cijelu istinu. Suzana pred Martom prizna Mikiju da je ona njihova kćer. Zlatko kaže Martinu za Enu i Marinu. Egon je zabrinut za Zoru kojoj nema ni traga ni glasa. Krešo i Nina napokon su si priznali ljubav. Marta u šoku pakira stvari i odlazi.

 

Seriju 'Pod sretnom zvijezdom' pratite od ponedjeljka do četvrtka na Doma TV-u.Tagovi