Pod sretnom zvijezdom, 5. - 6. siječnja

Pod sretnom zvijezdom - 3
,
Pod sretnom zvijezdom - 3
hr_HR

Telenovela 'Pod sretnom zvijezdom' uzbudljiva je i emocijama nabijena serija o neobičnim sudbinama članova jedne 'kvartovske ekipe', prijateljicama i prijateljima odraslima u istom naselju.

55. ep - 5. siječnja

Vedran priča Tonki kako je zbog nje dobio suspenziju i moli je za pomoć. Dina priznaje Švarcu da ne vjeruje svojoj majci i želi saznati istinu u očevoj smrti. Nera je ljuta nakon što je vidjela Tonku i Adama u restoranu, te odmah zove Adama. Kruno nagovara Martu da se preseli kod njega. Krešo je zamišljen i odsutan nakon razgovora s Ninom. Tonka je u šoku saznavši od Nine da su Zlatko i Miki možda ubili njihovog oca. Suzana prizna Zori i Egonu da je Marta Mikijeva kćer, ali da on to ne zna. Vesna razmišlja o braku s Ivom. Silvija želi znati što je Vesna htjela od Ive. Beti se javila na oglas za čuvanje djece. Tonka prizna Adamu da je bila na večeri s Vedranom. Nina direktno pita Zlatka što je imao s njenim ocem. Egon i Zora zaključe da Miki mora saznati za Martu. - 5. siječnja

 

56. ep - 6. siječnja

Beti mudro savjetuje Suzanu u vezi Kreše. Martin pokušava razgovarati s Enom. Nina i Slaven odlaze zajedno na romantičnu večeru. Zora i Egon pokušavaju uvjeriti Suzanu da kaže Mikiju za Martu, nema joj pravo uskraćivati njegovo bogatstvo. Silviju zbunjuje Ivino čudno ponašanje. Zlatko kaže Beti da mu je Nina ponudila posao na fakultetu. Suzana u pošti pronađe poziv na sud. Ivo je u šoku jer se Vesna onesvijestila na faksu. Adam i Tonka razgovaraju o Vedranu kada ga ugledaju s Ninom na ručku. Tonka ljutito napadne Vedrana da što radi s njenom sestrom. Slaven se pohvali Kreši na ugodnoj večeri s Ninom. Beti se nekako uspije pomiriti s Ninom. Dinu peče savjest što je dala špijunirati mamu. Tonka ne vjeruje da je Nina povjerovala Vedranu.


Seriju 'Pod sretnom zvijezdom' pratite vikendom na Doma TV-u.

 Tagovi