Pod sretnom zvijezdom, 19. kolovoza - 1. rujna

Pod sretnom zvijezdom - 4
,
Pod sretnom zvijezdom - 4
hr_HR

Telenovela 'Pod sretnom zvijezdom' uzbudljiva je i emocijama nabijena serija o neobičnim sudbinama članova jedne 'kvartovske ekipe', prijateljicama i prijateljima odraslima u istom naselju.

1. sezona, epizoda 58 - 26. kolovoza

 Dina zahtijeva od Nere da joj napokon kaže istinu o ocu jer zna da je živ. Adam pokušava nagovoriti Tonku da ide s njim na Nerinu zabavu. Nera prizna Dini da ju je njezin otac varao i ostavio, a ona je svima lagala da je mrtav. Ena se iznanadi shvativši da ne gaji samo prijateljske osjećaje prema Marini. Dina kaže Silviji kako sumnja da je Vesnino dijete Ivino. Egon šalje Mikiju poruku s idejom o zakladi za Suzanu. Marta i Kruno vesele se što idu na koncert. Nina uživa u novostečenom samopouzdanju. Zora kaže Suzani kako je zabrinuta za Martu i Krunu zbog njihovih izleta s drogom. Ivo se iznenadi kada Silvija odluči pružiti mu podršku. Na Adamovo iznenađenje Nera ipak odbije ispričati se Tonki. Silviji Vesna obeća da će tražiti test očinstva.

1. sezona, epizoda 59 - 27. kolovoza

 Suzana je u panici, Marta joj je javila da su imali saobraćajnu nesreću. Vlasta predloži Nini reportažu o njoj. Dina tješi Neru koja je sva jadna jer se tek dio uzvanika pojavio na zabavi. Krešo pita Suzanu bi li htjela imati još jedno dijete. Adam je utučen zbog svađe s Nerom. Nina iznenadi Slavena i sve prisutne u restoranu svojim pjevanjem. Zlatko uvjerava Marinu da bi trebali poraditi na djetetu. Nini je neugodno pred Tonkom zbog noći koju je provela sa Slavenom.
Beti se hvali Faniki kako joj je odjednom super s klincima. Ena traži Marinu da joj bude kuma na vjenčanju. Vesna je u panici jer shvaća da će teško dokazati da je Ivo otac njezina djeteta.

1. sezona, epizoda 60 - 28. kolovoza

 Tonka kaže Nini da je odlučila odseliti se. Beti je tužna jer ju više ne trebaju za posao dadilje. Zlatko joj sugerira da pita Ninu za posao na fakultetu. Vlasta je ljubomorna i ljuta zbog Slavenovog druženja s Ninom. Ivo je sve zabrinutiji zbog Vesnine trudnoće i cijele situacije u kojoj se našao. Ena pokuša priznati Marini svoje osjećaje prema njoj. Suzana prizna Zori da Krešo ne želi imati dijete s njom. Beti pita Tonku za posao na fakultetu, ali joj ona kaže da situacije nije baš bajna. Martin je očajan jer Krešo odbija biti mu kum na vjenčanju. Slaven prizna Vlasti da želi biti s Ninom. Suzana odlazi kod doktora Olića pitati ga postoji li šansa da zatrudni. Nina inzistira da Beti dođe raditi na fakultet. Martin zamoli Suzanu da nagovori Krešu da mu bude kum.

1. sezona, epizoda 61 - 29. kolovoza

 Adam se zbuni na Tonkino pitanje želi li da žive zajedno. Marina se spakirala i rekla Zlatku da odlazi. Tonka se požali Nini kako ju je Adam razočarao, a Nina joj prizna da je zaljubljena u Slavena. Ivo iznenadi i sebe i Vesnu prosidbom. Ena se brine gdje je Marina, kasni na njezino vjenčanje. Slaven iznenadi Ninu buketom cvijeća. Vesna prizna Ivi da ne zna je li spremna imati obitelj. Suzana povjeri Beti da planira trudnoću s Krešom kako bi spasila brak. Ni Silvija ni Beti ne mogu vjerovati da je Marina Enina kuma. Adam se ispriča Tonki i objasni da želi živjeti s njom. Ena prizna Marini da ju voli i da je zbog nje spremna ostaviti Martina.

1. sezona, epizoda 62 - 30. kolovoza

 Zlatko je zbunjen i ljut zbog Marininog naglog odlaska, a ljuta je i Vlasta jer joj se Marina ne javlja na mobitel. Slaven objašnjava Nini zašto su na naslovnici časopisa on i Vlasta kao zaljubljeni par. Krešo se neugodno iznenadi saznavši da je Nina vjerojatno sa Slavenom. Ena pred Martinom pokušava sakriti tugu i patnju koju osjeća zbog Marine. Tonka poludi kada joj Vedran pokuca na vrata tražeći Ninu. Zlatko je u problemu jer mu Mišo ne dozvoljava da se povuče iz njegovih poslova. Suzana je sretna kada joj Krešo spomene kako je Nina u vezi. Beti je ljuta na Suzanu jer je Krešo kumovao Martinovom i Eninom vjenčanju. Marta je ljuta na Krunu jer bi trebao više mirovati. Vlasta se žali Zlatku zbog otkaza, ali im plan da sruše Slavena uspijeva. Silvija ne može vjerovati da je Ivo odlučio oženiti Vesnu.

1. sezona, epizoda 63 - 31. kolovoza

 Marta je u potpunom šoku nakon što se Kruno samo srušio na pod. Silvija pokušava uvjeriti Ivu da razmisli o svojoj odluci. Dina je u panici saznavši od Franine žene da je on nestao u akciji. Nina prizna Tonki da je pomalo tužna zbog Kreše. Vesna je i dalje zbunjena zbog Ivine odluke da ju oženi pa odluči konzultirati se s psihologinjom na faksu. Krešo i Suzana trude se utješiti potresenu Martu. Nakon prekida s Ivom, Silvija traži utjehu kod Beti. Slaven i Milić ne mogu vjerovati da ih je Kolarić uspio ucijeniti. Zora savjetuje Suzani da je možda vrijeme da Marta sazna da joj je ona majka. Vlasta ne može vjerovati da joj je Zlatko preko noći uspio dogovoriti novi posao. Beti shvati da je Vesna studentica o kojoj je Silvija pričala.

1. sezona, epizoda 64 - 1. rujna

 Krešo ne može vjerovati da je Franck odlučio postaviti ga na Slavenovu poziciju. Adam je ljut na Tonku zbog njezine neozbiljnosti. Dina prizna Silviji i Marti da je Frane nestao u Afganistanu i da je pronašla oca. Bijesna zbog prevare, Vesna traži od Nine da otpusti Beti s mjesta psihologa. Vlasta traži od Zlatka da iskopa informacije o Nininom naglom bogatstvu. Beti je u problemu zbog studenta ovisnika. Zlatko se pred Ninom uspije izvući od otkaza. Slaven na fakultetu sretne Enu. Beti se zahvali Nini na pruženoj prilici, ali ipak mora odbiti posao. Ena smiruje Martina uzrujanog zbog Slavenovih odluka i obećava mu pomoći. Slaven se odluči pohvaliti Neri da hoda s Ninom. Silvija traži pomoć i utjehu od Martina.

 

Seriju 'Pod sretnom zvijezdom' pratite od ponedjeljka do nedjelje na Doma TV-u.Tagovi