Seriju "Navy CIS New Orleans" pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

C. C. H. Pounder koja utjelovljuje doktoricu Loretta Wade u jednom intervjuu je izjavila kako joj je scenarij za novu sezonu serije "Navy CIS New Orleans" sjajan jer obrađuje i temu vezanu za pandemiju koja je promijenila svijet tako brzo. Naime, u novoj sezoni serije "Navy CIS New Orleans" scenaristi su odlučili obraditi temu lockdowna, korona virusa i nemira u New Orleansu.

Odličnu kriminalističku ekipu na čelu s glavnim agentom Dwayneom Cassius Prideom gledajte na Doma TV-u. U trećoj sezoni, tim NCIS-a udružuje se s nekoliko federalnih agencija kako bi našli snajperista koji napada na posjećenim gradskim događanjima.

U grad dolazi specijalna agentica FBI-a Tammy Gregorio da provede istragu o Prideu i njegovu timu. Pridea FBI još više uzima na zub kad ovaj pomogne bivšem mornaričkom obavještajcu Elvisu Bertrandu koji je glavni sumnjivac u slučaju višestrukog ubojstva. Odlikovani narednik pronađen je mrtav u sportskoj dvorani, a dokazi vode Pridea i tim NCIS-a do slučaja otmice narednika koji je zadnji put viđen u Meksiku.

Seriju "Navy CIS New Orleans" pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju