.
novatv.hr |  dnevnik.hr |  oyo.hr |  blog.hr |  zadovoljna.hr |  gol.hr | 

Osumnjičeni, 13. - 18. veljače

img placeholder
,
hr_HR

Radnja serije smještena je u New York te sadrži sve elemente pravde. U središtu ove akcijsko – dramske serije je bivši agent CIA-e za kojeg se pretpostavlja da je mrtav. Pod lažnim identitetom, John Reese udružuje se s misterioznim, povučenim milijarderom Haroldom Finchom kako bi spriječio nasilne zločine prije nego što se dogode, i to uz pomoć najnovije tehnologije.

7. ep. - 13. veljače

Kao novu osobu od interesa Stroj prepoznaje učiteljicu koja je svjedočila mafijaškom ubojstvu. Reese i Finch moraju zaštititi nesretnu osobu koja se našla na krivome mjestu u krivo vrijeme.

8. ep. - 14. veljače

Kad Reese i Finch otkriju da je njihov najnoviji osumnjičeni povezan sa sovjetskim špijunskim krugovima iz hladnog rata, ubrzo saznaju kako su tajne operacije bile provođene u svijetu bez Stroja. U ulozi osobe koju prate gostuje Alan Dale (Izgubljeni).

9. ep. - 15. veljače

Nadmudrivanje Reesea i Fincha s detektivkom Carter postaje mnogo složenije kada Stroj objavi da je ona njihova nova osoba od interesa. Kada je Carteričin život u opasnosti, moraju naći način da je zaštite, a da ne budu uhvaćeni.

10. ep. - 16. veljače

Dok se detektivka Carter nosi s posljedicama nedavnog susreta s Reeseom i Finchem, Stroj povisuje ulog kad izbaci četiri OIB-a umjesto jednoga.

11. ep. - 17. veljače

Reese radi na računalu, a Finch izlazi na teren tijekom istrage njihove najnovije mete, nadzornika zgrade koji prepomno prati svoje stanare. U međuvremenu, detektivka Carter napokon dobiva priliku pobliže izvidjeti jedan od njihovih slučajeva, kako bi mogla odlučiti želi li se pridružiti timu.12. ep. - 18. veljače

Vrijeme je odluke za detektivku Carter. Kad se Carterica napokon osobno suoči s Reeseom, on je nagovara da im pomogne riješiti najnoviji slučaj. Riječ je o mladoj ženi iz siromašne četvrti koja si je preokrenula život i postala odvjetnica. Sada kad Carterica zna čime se Reese i Finch bave, morat će napokon odlučiti na čijoj je strani.


 

 


 Tagovi